Ochotnik. Prawdziwa historia tajnej misji Witolda Pileckiego

2020-08-31
2020-05-20
2019-06-06
Arkadiusz Romanek

Kup Ochotnik. Prawdziwa historia tajnej misji Witolda Pileckiego w ulubionej księgarnii

Wyróżniona opinia i

Ochotnik. Prawdziwa historia tajnej misji Witolda Pileckiego

książek na półce przeczytane 2089 napisanych opinii 1780

Oceny książki Ochotnik. Prawdziwa historia tajnej misji Witolda Pileckiego

OPINIE i DYSKUSJE o książce Ochotnik. Prawdziwa historia tajnej misji Witolda Pileckiego

Niesamowicie pełna i wciągająca lektura. Absolutnie każdy Polak powinien zapoznać się z losami Witolda Pileckiego. Jack Fairweather umiejętnie poprowadził narrację tak, że czytelnik oprócz dogłębnego poznania losów bohatera Witolda poznaje równolegle wydarzenia dziejące się na świecie, które idealnie dopełniają się w całość.

Świetna książka, bardzo potrzebna, niesamowite postacie. Książka jest bardzo rzeczowa, spójna, pozwalająca na szersze zrozumienie tamtych wydarzeń. Czyta się ją bardzo sprawnie, pochłania w całości czytelnika. Jedna z lepszych książek jakie przeczytałam, gorąco polecam.

Postać Witolda Pileckiego jest niesamowita. Film mógłby być niesamowity. O tej postaci nie mówiło się przez lata... teraz każdy Polak o nim powinien wiedzieć... ja dużo się dowiedziałem po tej książce. Teraz opowiem o tym synowi który już wie o tym z Lekcji historii z klasy...

888 użytkowników ma tytuł Ochotnik. Prawdziwa historia tajnej misji Witolda Pileckiego na półkach głównych
99 użytkowników ma tytuł Ochotnik. Prawdziwa historia tajnej misji Witolda Pileckiego na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Ochotnik. Prawdziwa historia tajnej misji Witolda Pileckiego

Cytaty z książki Ochotnik. Prawdziwa historia tajnej misji Witolda Pileckiego

Jack Fairweather Ochotnik. Prawdziwa historia tajnej misji Witolda Pileckiego Zobacz więcej