Zemsta gangstera

- literatura obyczajowa, romans
- Gangsterzy (tom 2)
- 2020-05-06
- 2020-05-06
Drugi tom serii, która podbiła listy bestsellerów w Polsce!
„Tarasow, zapłacisz mi za wszystko i będziesz smażył się w piekle”.
Jordan
Anton Tarasow, brat bliźniak Aleksieja, na zlecenie mafii zabija ludzi z zimną krwią i bez emocji. I tylko jedna osoba w przeszłości sprawiła, że jego serce zabiło mocniej – Jordan Pheonix. Może było to nawet coś na kształt miłości, jednak pozostały tylko żal i nienawiść.
Jordan Phoenix czuje dokładnie to samo, a nawet więcej. Chce zemsty na Antonie. Mężczyzna zapłaci jej za wszystkie krzywdy, które jej wyrządził i to z nawiązką. Niech nawet nie myśli, że ona zapomniała…
Jednak okaże się, że łączy ich coś więcej niż nienawiść.
Łączy ich przeszłość i sekrety, o których nie mają pojęcia.
Kup Zemsta gangstera w ulubionej księgarni
Oceny książki Zemsta gangstera
3474 użytkowników ma tytuł Zemsta gangstera na półkach głównych- Przeczytane 2 736
- 2020 103
- 2020 63
- 2021 27
- Legimi 22
- E-book 19

OPINIE i DYSKUSJE o książce Zemsta gangstera
Trochę mi wstyd, że to przeczytałam.
Trochę mi wstyd, że to przeczytałam.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toBędąc szczerą jest mi wstyd, że mam to na półce z przeczytanymi. Myślałam, ze gorzej niż pierwsza sie nie da. Się zaskoczyłam.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toSzybki romans, miło spędzony czas.
Szybki romans, miło spędzony czas.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toKolejna część z serii romans mafijny. Tak jak poprzednia tak i ta jest super odskocznią. Fajnie napisana kilka razy uśmiałam się. Jest to kontynuacja historii bohaterów z pierwszej części ale również dochodzą nowi bohaterowie oczywiście w tle wielka miłość.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toKolejna część serii wciąga. Inni bohaterowie i ich historia pełna miłości i nienawiści bo czasami granice między nimi się zacierają. Polecam.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toPodobnie jak w przypadku poprzedniej części - walka o dominacje, mnóstwo emocji między tą dwójką i erotyzm.
Anton po latach dowiaduje się, że Jordan ukrywała przed nim jego dzieci, ona natomiast dowiaduję się o wszystkich kłamstwach, jakimi Tarasov ją karmił.
Życie tej dwójki całkowicie się zmienia, gdy mąż Jordan umiera, a Anton zostaje musi stać się teraz głową rodziny.
W tych książkach czuć wattpada, więc jeśli ktoś lubi ten vibe to na pewno spodoba mu się ta pozycja. Mi czytało się ją z przyjemnością, ale był jeden duży minus (podobnie jak w poprzednim tomie). Zmuszanie kobiety do ciąży i to praktycznie bez jej wiedzy.
więcejOznaczone jako spoiler Pokaż mimo toSpotkanie po latach swojego ex nigdy nie jest łatwe, szczególnie, gdy do rozstania doszło w bardzo krzywdzący sposób.
Druga część serii #gangsterzy za mną! Były momenty że płakałam, były momenty, że chciałam wyrzucić telefon, były momenty, że byłam zła na bohaterow. Jednak nie żałuję przeczytania tej książki! Czytało się ją przyjemnie, plot twisty jakie tam były, były dla mnie kompletnym zaskoczeniem. @annawolf.autor potrafi wywołać u mnie różną gamę emocji oraz potrafi tak napisać książkę, że wciąga i nie da się od niej oderwać!
#spojleralert🚨
Anton musi zmierzyć się z tym co zrobił w przeszłości. Jednak początkowo nie wie, o którą sytuację chodzi. Gdy mąż Jordan nakreśla mu datę mężczyzna przypomina sobie co się stało.
Jordan jest zła na Tarasowa za przeszłość i chce się na nim zemścić. Nie jest to jednak ta tytułowa #zemstagangstera tylko zemsta za to co się stało w przeszłości. Jordan ma dwoje bliźniaków, męża, jednak to co się wydarzyło kiedyś nie pozwala jej zapomnieć. Musi dokonać swojej zemsty, by odegrać się na tym, który ją zostawił.
Jednak jej plany zostają pokrzyżowane przez jednego człowieka i to nie jest Anton.
Kto zagraża rodzinie kobiety? Czy zemsta na Antonie się dokona? Jak potoczą się ich losy? Odpowiedzi na te pytania szukajcie w książce, bo warto!
więcejOznaczone jako spoiler Pokaż mimo toDzień dobry ❤
W drugiej części poznajemy Antona jest on bratem bliźniakiem Aleksieja. Anton jest zabójcą na zlecenia mafii, robi to z zimną krwią oraz bez mrugnięcia okiem. Na jego drodze pojawia się Jordan Pheonix jedyna kobieta która kilka lat wcześniej zagościła w jego sercu i niestety ale też je złamała.
Jordan czuje dokładnie to samo ale, chce zemsty na mężczyźnie który zapłaci jej za krzywdy jakie jej wyrządził. Co się okazuje kobieta ma pewien sekret o którym Anton nie ma zielonego pojęcia.
Jordan to kobieta która przeszła dużo w życiu i dlatego kobieta chce zemsty. W niektórych momentach jest zimna oraz wulgarna, ale kiedy nikt nie patrzy jest spokojna i czuła kobieta idealna.
Mamy tutaj dużo tajemnic oraz intryg, w niektórych momentach zastanawiałam się co się dzieje i pare razy miałam wrażenie że coś mi umknęło. Ale nie wracałam i czytałam jeszcze raz to samo.
Moim zdaniem książka jest napisana dobrze. Autorka miała bardzo fajny pomysł i pięknie nam to tutaj wszystko przedstawiła.
#annawolf #zemstagangstera #romansmafijny #gangsterzy #wydawnictoniezwykle #niezwykle #stoswstyduihańby #książkidobrejakczekolada #ksiazkidobrejakczekolada
#dziendobry #niedziela #sunday #goodmorning #bookstagram #bookstagrammer #bookstagrampl #czytam #czytamksiążki #czytambolubie #czytamwszedzie #czytamwdomu #czytaniejestsexy #czytaniejestfajne #booknerd #photobook #polishbookstagrammer #photo #kochamksiazki #mariolaczyta #ksiazkoholiczka
Dzień dobry ❤
więcejOznaczone jako spoiler Pokaż mimo toZemsta gangstera jest to druga część serii gangsterzy. Na początku myślałam że będą tutaj ci sami bohaterowie i byli, ale tym razem to nie ich historia tylko kogoś innego.
Kolejna książka i kolejni bohaterowie. Historia pokazująca życie kolejnej kobiety z świecie mafii. I mężczyzny którego kochała przed laty. Kiedy ich drogi ponownie się łączą to pewna osoba próbuję zamącić. Ciekawa jak zresztą wszystkie książki pani Anny Wolf.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toDobre! Czytało się szybko i znalazłam wszystko, czego potrzebowałam w tym gatunku.