Happy money. Japoński sekret prawdziwego bogactwa

Okładka książki Happy money. Japoński sekret prawdziwego bogactwa autora Ken Honda, 9788328071391
Okładka książki Happy money. Japoński sekret prawdziwego bogactwa
Ken Honda Wydawnictwo: Buchmann poradniki
poradniki
2020-01-15
2020-01-15

Kup Happy money. Japoński sekret prawdziwego bogactwa w ulubionej księgarnii

Oceny książki Happy money. Japoński sekret prawdziwego bogactwa

OPINIE i DYSKUSJE o książce Happy money. Japoński sekret prawdziwego bogactwa

Dziękuję, to słowo które mogę napisać po przeczytaniu tej książki. Szczerze, dla mnie cudowna. Dawno nie przeczytałam tak otwierającej oczy książki, otwierającej też serce. Przyjmuję całe dobro i radość, którą podzielił się autor. C u d o. Lekka, przyjemna, zdrowa, przekazująca bardzo ważne wartości. Przede wszystkim, wspierająca. Dziękuję, dziękuję, dziękuję. Dawno nie byłam tak wdzięczna.
„Ludzie tworzą w życiu to, w co wierzą.”

Pierwsz rozdziały czytałam, ale mnei nie porwały. Potem trochę czytałam, trochę kartkowałam, ciągle szukając 'czegoś', ale nei znalazłam. Pozycja dobra dla początkujących, dla tych, którzy mają problem z pieniędzmi poprzez swoje przekonania, najczęściej wyniesione z domu, dzieciństwa, doświadczeń, itp. Będzie to pozycja dobra na początek drogi zmiany tych przekonań na bardziej wspierające, nie zaś blokujące. Pieniądze, które się uśmiechają, pieniądze szczęśliwe bądź nie, itp.teksty to ewidentna kultura japońska, w której wierzeniach każda rzecz ma duszę i energię? więc tu trochę z przymrużeniem oka w kulturze europejskiej 😉 Polecam za to dziękowanie nie tylko za pieniądze do nas przypływające, ale również za te wychodzące- to już jest faktycznie ciekawa koncepcja, która poszerza horyzonty myślowe. Bardziej chodzi tu o to, że jeśli płacimy np.rachunek za prąd czy wodę to róbmy to z wdzięcznością, że mieliśmy światło i ciepły prysznic. Wdzięczność też naturalnie wpisuje się w kulturę japońską. Trudne w stosowaniu, ale będę próbować 😊

Pozytywne myślenie, miłość i wdzięczność po raz kolejny sprawi że stanę się bogaty. Meh

262 użytkowników ma tytuł Happy money. Japoński sekret prawdziwego bogactwa na półkach głównych
32 użytkowników ma tytuł Happy money. Japoński sekret prawdziwego bogactwa na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Happy money. Japoński sekret prawdziwego bogactwa

Cytaty z książki Happy money. Japoński sekret prawdziwego bogactwa

Dodaj cytat z książki Happy money. Japoński sekret prawdziwego bogactwa