Zostań bajkowym bohaterem III - zbiór bajek dla dzieci
124 zgłoszenia w konkursie na napisanie bajki dla dzieci to imponujący wynik. Przedstawiamy listę nagrodzonych w trzeciej edycji konkursu Zostań Bajkowym Bohaterem:
I miejsce – Małgorzata Tyszkowska „Pozytywny zając”
II miejsce – Mateusz Antczak „Krokodyl w delikatesach”
III miejsce – Kinga Król „Żółw w maratonie”
Wyróżnienia (w kolejności alfabetycznej):
Dorota Frątczak „Strach ma tylko wielkie oczy”
Katarzyna Kępińska „Samotność olbrzyma”
Izabela Michta „Sowa”
Grażyna Nowak-Balcer „Drewniany Pajacyk”
Anna Śliwińska „Biedronka Kropka”
Katarzyna Trzeciak „Stary ołówek”
Weronika Wieczorek „Pszczółka Ulka”
Kup Zostań bajkowym bohaterem III - zbiór bajek dla dzieci w ulubionej księgarni
Oceny książki Zostań bajkowym bohaterem III - zbiór bajek dla dzieci
7 użytkowników ma tytuł Zostań bajkowym bohaterem III - zbiór bajek dla dzieci na półkach głównych- Przeczytane 5
Cytaty z książki Zostań bajkowym bohaterem III - zbiór bajek dla dzieci
Dodaj cytat z książki Zostań bajkowym bohaterem III - zbiór bajek dla dzieci
Dodaj cytat

OPINIE i DYSKUSJE o książce Zostań bajkowym bohaterem III - zbiór bajek dla dzieci
Kolejny ebook dla podopiecznych wybranych przez organizatora konkursu fundacji. Bajka "Sowa" jest mojego autorstwa i opowiada o dość nieoczywistym jak na tego ptaka talencie ;)