Love Line II

Okładka książki Love Line II autora Nina Reichter, 9788381470674
Okładka książki Love Line II
Nina Reichter Wydawnictwo: Novae Res Cykl: Love line (tom 2) literatura obyczajowa, romans
literatura obyczajowa, romans
Love line (tom 2)
2018-10-26
2018-10-26

Kup Love Line II w ulubionej księgarnii

Oceny książki Love Line II

OPINIE i DYSKUSJE o książce Love Line II

,,𝙶𝚍𝚢 𝚜𝚙𝚘𝚝𝚔𝚊𝚜𝚣 𝚔𝚘𝚐𝚘𝚜́, 𝚠 𝚔𝚒𝚖 𝚖𝚘́𝚐ł𝚋𝚢𝚜́ 𝚜𝚒𝚎̨ 𝚣𝚊𝚔𝚘𝚌𝚑𝚊𝚌́, 𝚠𝚒𝚎𝚜𝚣 𝚘 𝚝𝚢𝚖 𝚘𝚍 𝚛𝚊𝚣𝚞" 🤍💌

𝙻𝚘𝚟𝚎 𝙻𝚒𝚗𝚎 𝚝𝚘 𝚗𝚒𝚎𝚝𝚢𝚙𝚘𝚠𝚊 𝚙𝚘𝚠𝚒𝚎𝚜́𝚌́ 𝚘𝚋𝚢𝚌𝚣𝚊𝚓𝚘𝚠𝚊, 𝚘𝚙𝚘𝚠𝚒𝚊𝚍𝚊𝚓𝚊̨𝚌𝚊 𝚘 𝚍𝚣𝚒𝚎𝚗𝚗𝚒𝚔𝚊𝚛𝚔𝚊𝚌𝚑 𝚌𝚣𝚊𝚜𝚘𝚙𝚒𝚜𝚖 𝚔𝚘𝚋𝚒𝚎𝚌𝚢𝚌𝚑 𝚒 𝚝𝚛𝚎𝚗𝚎𝚛𝚘́𝚠 𝚙𝚘𝚍𝚛𝚢𝚠𝚞.

𝙼𝚊𝚝𝚝𝚑𝚎𝚠 𝙷𝚊𝚗𝚜𝚎𝚗, 𝚝𝚎𝚛𝚊𝚞𝚙𝚎𝚝𝚊 𝚘𝚍 𝚣𝚠𝚒𝚊̨𝚣𝚔𝚘́𝚠, 𝚖𝚘́𝚠𝚌𝚊 𝚒 𝚊𝚞𝚝𝚘𝚛 𝚙𝚘𝚙𝚞𝚕𝚊𝚛𝚗𝚎𝚓 𝚊𝚞𝚍𝚢𝚌𝚓𝚒 𝙻𝙾𝚅𝙴 𝙻𝚒𝚗𝚎 𝚣𝚓𝚎𝚍𝚗𝚊ł 𝚜𝚘𝚋𝚒𝚎 𝚜𝚢𝚖𝚙𝚊𝚝𝚒𝚎̨ 𝚔𝚘𝚋𝚒𝚎𝚝, 𝚍𝚘𝚍𝚊𝚓𝚊̨𝚌 𝚒𝚖 𝚘𝚝𝚞𝚌𝚑𝚢 𝚠 𝚛𝚎𝚕𝚊𝚌𝚓𝚊𝚌𝚑 𝚍𝚊𝚖𝚜𝚔𝚘-𝚖𝚎̨𝚜𝚔𝚒𝚌𝚑.

𝙱𝚎𝚝𝚑𝚊𝚗𝚢 𝙼𝚌𝙲𝚊𝚕𝚕𝚞𝚖 𝚙𝚛𝚊𝚌𝚞𝚓𝚊̨𝚌 𝚠 𝚗𝚘𝚠𝚘𝚛𝚘𝚓𝚜𝚔𝚒𝚎𝚓 𝚛𝚎𝚍𝚊𝚔𝚌𝚓𝚒 𝚖𝚊𝚐𝚊𝚣𝚢𝚗𝚞 𝚍𝚕𝚊 𝚔𝚘𝚋𝚒𝚎𝚝 𝚖𝚊 𝚗𝚊𝚙𝚒𝚜𝚊𝚌́ 𝚊𝚛𝚝𝚢𝚔𝚞ł 𝚗𝚊 𝚝𝚎𝚖𝚊𝚝 𝙿𝚄𝙰 - 𝚣𝚊𝚠𝚘𝚍𝚘𝚠𝚢𝚌𝚑 𝚙𝚘𝚍𝚛𝚢𝚠𝚊𝚌𝚣𝚢, 𝚔𝚝𝚘́𝚛𝚎 𝚗𝚒𝚎 𝚣𝚊𝚠𝚜𝚣𝚎 𝚠𝚙𝚒𝚜𝚞𝚓𝚊̨ 𝚜𝚒𝚎̨ 𝚠 𝚎𝚝𝚢𝚌𝚣𝚗𝚢 𝚔𝚊𝚝𝚊𝚕𝚘𝚐.

𝙼𝚊𝚝𝚝 𝚖𝚊 𝚠𝚒𝚎𝚍𝚣𝚎̨, 𝚔𝚝𝚘́𝚛𝚎𝚓 𝚙𝚘𝚝𝚛𝚣𝚎𝚋𝚞𝚓𝚎 𝙱𝚎𝚝𝚑. 𝙸𝚌𝚑 𝚍𝚛𝚘𝚐𝚒 𝚜𝚒𝚎̨ 𝚔𝚛𝚣𝚢𝚣̇𝚞𝚓𝚊̨ 𝚓𝚞𝚣̇ 𝚠𝚌𝚣𝚎𝚜́𝚗𝚒𝚎𝚓, 𝚊𝚕𝚎 𝚍𝚘𝚙𝚒𝚎𝚛𝚘 𝚙𝚘 𝚔𝚒𝚕𝚔𝚞 𝚕𝚊𝚝𝚊𝚌𝚑 𝚗𝚊𝚙𝚒𝚎̨𝚌𝚒𝚎 𝚖𝚒𝚎̨𝚍𝚣𝚢 𝚗𝚒𝚖𝚒 𝚜𝚝𝚊𝚓𝚎 𝚜𝚒𝚎̨ 𝚌𝚘𝚛𝚊𝚣 𝚜𝚒𝚕𝚗𝚒𝚎𝚓𝚜𝚣𝚎.

𝙰𝚞𝚝𝚘𝚛𝚔𝚊 𝚜𝚔𝚞𝚙𝚒𝚊𝚓𝚊̨𝚌 𝚞𝚠𝚊𝚐𝚎̨ 𝚗𝚊 𝚍𝚎𝚝𝚊𝚕𝚊𝚌𝚑, 𝚙𝚘𝚔𝚊𝚣𝚊ł𝚊 𝚑𝚒𝚜𝚝𝚘𝚛𝚒𝚎̨ 𝚣 𝚒𝚗𝚗𝚎𝚓 𝚙𝚎𝚛𝚜𝚙𝚎𝚔𝚝𝚢𝚠𝚢, 𝚖𝚊𝚖𝚢 𝚠𝚐𝚕𝚊̨𝚍 𝚠 𝚙𝚘𝚣𝚊𝚔𝚞𝚕𝚒𝚜𝚘𝚠𝚎 𝚍𝚣𝚒𝚊ł𝚊𝚗𝚒𝚊 𝙿𝚄𝙰, 𝚌𝚣𝚢𝚕𝚒 𝚝𝚛𝚎𝚗𝚎𝚛𝚘́𝚠 𝚙𝚘𝚍𝚛𝚢𝚠𝚞 𝚘𝚛𝚊𝚣 𝚍𝚣𝚒𝚎𝚗𝚗𝚒𝚔𝚊𝚛𝚎𝚔 𝚔𝚘𝚋𝚒𝚎𝚌𝚢𝚌𝚑 𝚌𝚣𝚊𝚜𝚘𝚙𝚒𝚜𝚖, 𝚊 𝚝𝚊𝚔𝚣̇𝚎 𝚝𝚛𝚞𝚍 𝚣𝚠𝚒𝚊̨𝚣𝚊𝚗𝚢 𝚣 𝚙𝚛𝚊𝚌𝚊̨ 𝚠 𝚛𝚎𝚍𝚊𝚔𝚌𝚓𝚒. 𝚃𝚎𝚓 𝚙𝚘𝚠𝚒𝚎𝚜́𝚌𝚒 𝚝𝚘𝚠𝚊𝚛𝚣𝚢𝚜𝚣𝚊̨ 𝚞𝚠𝚊𝚐𝚒 𝚍𝚘𝚝𝚢𝚌𝚣𝚊̨𝚌𝚎 𝚙𝚜𝚢𝚌𝚑𝚘𝚕𝚘𝚐𝚒𝚒 𝚣𝚠𝚒𝚊̨𝚣𝚔𝚘́𝚠, 𝚛𝚎𝚕𝚊𝚌𝚓𝚒 𝚍𝚊𝚖𝚜𝚔𝚘-𝚖𝚎̨𝚜𝚔𝚒𝚌𝚑, 𝚏𝚒𝚕𝚝𝚛𝚞,, 𝚝𝚎𝚌𝚑𝚗𝚒𝚔 𝚙𝚘𝚍𝚛𝚢𝚠𝚞, 𝚖𝚊𝚗𝚒𝚙𝚞𝚕𝚊𝚌𝚓𝚒.

,,𝙶𝚍𝚢 𝚜𝚙𝚘𝚝𝚔𝚊𝚜𝚣 𝚔𝚘𝚐𝚘𝚜́, 𝚠 𝚔𝚒𝚖 𝚖𝚘́𝚐ł𝚋𝚢𝚜́ 𝚜𝚒𝚎̨ 𝚣𝚊𝚔𝚘𝚌𝚑𝚊𝚌́, 𝚠𝚒𝚎𝚜𝚣 𝚘 𝚝𝚢𝚖 𝚘𝚍 𝚛𝚊𝚣𝚞" 🤍💌

𝙱𝚎𝚝𝚑𝚊𝚗𝚢...

Na półkach: , , , , ,

Opinia dotyczy obu tomów "Love Line".

Sięgnęłam po te książki, bo nie bardzo miałam pomysł na to, co czytać i "siadło" naprawdę dobrze. Podobała mi się cała ta, rozbita na dwa tomy historia. Może nie była jakaś bardzo oryginalna, może nie była nie wiadomo jak dobra, ale sprawdziła się nieźle jako przerywnika dla innych książek, a poza tym to moim zdaniem jeden z lepszych romansów, jakie czytałam.

Opinia dotyczy obu tomów "Love Line".

Tak samo jak w przypadku pierwszej części - doczytałam, ale z bólem. Tym razem nie 500, a 350 stron, co nie zmienia tego, że momentami było dosyć nijako i mdło. W tej części znowu losami bohaterów kierują niedopowiedzenia i tajemnice, bo oni nie potrafią ze sobą normalnie rozmawiać. Niestety, tego tonącego statku nie ratuje nawet fabuła, która jest do bólu przewidywalna i jakby trochę wyjęta z paradokumentu.

809 użytkowników ma tytuł Love Line II na półkach głównych
224 użytkowników ma tytuł Love Line II na półkach dodatkowych

Okładka książki Zakochane Trójmiasto Adrian Bednarek, Augusta Docher, K.N. Haner, Anna Kasiuk, Jolanta Kosowska, Daniel Koziarski, Agnieszka Lingas-Łoniewska, Nina Reichter, Anna Szafrańska, Małgorzata Warda
Okładka książki Pensjonat pod świerkiem Adrian Bednarek, Anna Kasiuk, Mag­da­ Knedler, Jolanta Kosowska, Daniel Koziarski, Agnieszka Lingas-Łoniewska, Nina Reichter, Anna Szafrańska
Nina Reichter
Nina Reichter
Tysiące sprzedanych egzemplarzy, świetne oceny na portalu Lubimyczytac.pl (średnia 8.0/10) oraz ponad 150 entuzjastycznych recenzji na blogach o literaturze. Ale przede wszystkim utrzymująca się nieprzerwanie od kilku miesięcy PIERWSZA POZYCJA w Rankingu Matrasa na najlepszy prezent książkowy, i to w kilku kategoriach: Dla Niej, Dla Młodzieży i w kategorii ogólnej, w której pokonała takich autorów jak: Anna Ficner-Ogonowska, Federico Moccia, Carlos Ruiz Zafon czy Dan Brown. O kim mowa? O Ninie Reichter, z wykształcenia prawniczce, która swoją serią „Ostatnia spowiedź” podbiła serca nie tylko nastolatek, ale i dorosłych czytelniczek, co zapewniło jej miejsce w gronie popularnych autorek literatury kobiecej. Czy Reichter poznała przepis na bestseller? Być może. Młodsze czytelniczki znajdują w jej książkach romantyczne głębokie uczucie, a dojrzałe kobiety - własne życiowe decyzje, ich konsekwencje, wnioski i tęsknotę za naiwnością. Książki Reichter, choć reklamowane jako młodzieżowe, z typowymi młodzieżówkami mają niewiele wspólnego. I to chyba dla nich najlepsza rekomendacja. Gdyby na świecie została tylko jedna książka, Reichter wybrałaby: „Nie umiałabym wybrać jednej” – mówi. – „Ale gdyby na świecie miał pozostać tylko jeden autor, to bez zastanowienia King – bo genialny Yates już nie żyje.” Pisarka urodziła się w Polsce. Razem z mężem mieszka za granicą. Prywatnie Reichter jest fanką kuchni fusion, wielbicielką kotów rasy Devon Rex i – jak mówi – „team playerem”. Pytana o motto życiowe, wymienia jedno: „Nie być roszczeniową”. Na pytanie, czy kocha pisać, odpowiada: „Nie wiem nawet, czy to lubię. Na pewno jednak lubię, gdy » jest już napisane «” A co recenzenci sądzą o jej powieściach? „Gdyby wszyscy pisali takie książki jak Nina Reichter to mielibyśmy czytające społeczeństwo” – odpowiada blogerka Paulina Żmuda, na jednym z najpopularniejszych blogów literackiej blogosfery.

Cytaty z książki Love Line II