Owoce miłości

Okładka książki Owoce miłości autora Karolina Wilczyńska, 9788379767816
Okładka książki Owoce miłości
Karolina Wilczyńska Wydawnictwo: Czwarta Strona Cykl: Rok na Kwiatowej (tom 4) literatura obyczajowa, romans
literatura obyczajowa, romans
Rok na Kwiatowej (tom 4)
2018-09-05
2018-09-05

Kup Owoce miłości w ulubionej księgarnii

Oceny książki Owoce miłości

OPINIE i DYSKUSJE o książce Owoce miłości

Ależ ciepła książka

Ależ ciepła książka

„Owoce miłości” to poruszająca i pełna ciepła opowieść o relacjach międzyludzkich, uczuciach, które dojrzewają z czasem, oraz o tym, że miłość – jak owoce – potrzebuje troski, cierpliwości i odpowiednich warunków, by rozkwitnąć.
Karolina Wilczyńska tworzy niezwykle realistyczny świat, w którym bohaterowie zmagają się z codziennością, wspomnieniami i wyborami serca. Autorka w piękny sposób pokazuje, że nawet po życiowych burzach można jeszcze zebrać słodkie plony – jeśli tylko da się sobie i innym szansę.
Styl pisarki jest lekki, ale pełen emocji, a bohaterowie – naturalni i łatwi do polubienia. Ich historie wciągają, wzruszają i inspirują do refleksji nad własnym życiem.
„Owoce miłości” to książka o drugich szansach, sile bliskości i dojrzewaniu do prawdziwego uczucia.
Idealna dla fanów obyczajówek z sercem i przesłaniem.

„Owoce miłości” to kolejny tom sagi o czwórce przyjaciółek. Naprawdę zdążyłam je już dobrze poznać i dzięki specyficznemu stylowi autorki mam wrażenie, jakbym naprawdę dowiadywała się, co słychać u moich znajomych. Tak – ich historia całkowicie mnie wciągnęła.
Bardzo im kibicuję, każdej z osobna, bo każda z nich zmaga się ze swoimi demonami.
Nie chcę zdradzać szczegółów, więc napiszę tylko tyle, że cieszę się z takiego obrotu spraw! ^^

Nie chcę zdradzać szczegółów,...

761 użytkowników ma tytuł Owoce miłości na półkach głównych
133 użytkowników ma tytuł Owoce miłości na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Owoce miłości

Okładka książki Napisz do mnie Robert Kornacki, Lidia Liszewska
Napisz do mnie Robert Kornacki, Lidia Liszewska
Okładka książki Zaczekaj na mnie Robert Kornacki, Lidia Liszewska
Zaczekaj na mnie Robert Kornacki, Lidia Liszewska
Okładka książki Lato w Pensjonacie pod Bukami Dorota Gąsiorowska, Agnieszka Krawczyk, Agnieszka Lis, Magdalena Majcher, Dorota Milli, Anna H. Niemczynow, Marzena Rogalska, Joanna Szarańska, Karolina Wilczyńska, Magdalena Witkiewicz

Cytaty z książki Owoce miłości

Dodaj cytat z książki Owoce miłości