Batman/Sędzia Dredd: Wszystkie spotkania

Okładka książki Batman/Sędzia Dredd: Wszystkie spotkania autora Simon Bisley, Glenn Fabry, Alan Grant, Cam Kennedy, Val Semeiks, John Wagner, 9788328127180
Okładka książki Batman/Sędzia Dredd: Wszystkie spotkania
Tomasz Sidorkiewicz

Kup Batman/Sędzia Dredd: Wszystkie spotkania w ulubionej księgarnii

Oceny książki Batman/Sędzia Dredd: Wszystkie spotkania

OPINIE i DYSKUSJE o książce Batman/Sędzia Dredd: Wszystkie spotkania

5 historyjek. Druga wg mnie słaba, pierwsza bardzo bardzo, trzecia bardzo spoko chociaż za prosto napisana, czwarta bardzo bardzo, piąta (bez Batmana) okej.
Rysunki, kolory w pierwszej historii arcydzieło i dla nich można kupić ten komiks i postawić na półce.
Nie mamy wielkiej relacji Batman-Dredd, ale wystarczająco się dzieje by nie wystąpił niedosyt.

Świetne rysunki, sensowna fabuła (jak na komiks o superbohaterach),dużo zabawy przy czytaniu.
Dodatkowo załączony komiks Lobo/Dredd. Cóż chcieć więcej? Polecam!

Dodatkowo załączony komiks Lobo/Dredd. Cóż chcieć więcej? Polecam!

Świetny komiks. Przepełniony jest postaciami z uniwersum Batmana i Dredda, więc polecam go osobą, które nie mają za dużo doświadczenia z tymi bohaterami, bo można poznać wrogów obu superbohaterów.

113 użytkowników ma tytuł Batman/Sędzia Dredd: Wszystkie spotkania na półkach głównych
70 użytkowników ma tytuł Batman/Sędzia Dredd: Wszystkie spotkania na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Batman/Sędzia Dredd: Wszystkie spotkania

Okładka książki Slaine - Zabójca demonów wyd. zbiorcze Glenn Fabry, David Lloyd, Pat Mills, Greg Staples
Okładka książki Slaine: Zabójca Czasu Massimo Belardinelli, Glenn Fabry, Pat Mills, David Pugh, Bryan Talbot
Okładka książki Sędzia Dredd - Kompletne Akta 16 Charlie Adlard, Simon Coleby, Peter Doherty, Garth Ennis, Gary Erskine, Glenn Fabry, Alan Grant, Sam Kieth, Colin MacNeil, Dean Ormston, Greg Staples, John Wagner, Chris Weston
Okładka książki Slaine: Król Mike Collins, Glenn Fabry, Mark Farmer, Angela Kincaid, Pat Mills, David Pugh, Nick Williams
Okładka książki Lot 13 Glenn Fabry, Steve Niles
Lot 13 Glenn Fabry, Steve Niles
Okładka książki Thor: Wikingowie Garth Ennis, Glenn Fabry, Paul Mounts
Thor: Wikingowie Garth Ennis, Glenn Fabry, Paul Mounts
Okładka książki The Dead- Kingdom Of Flies Simon Bisley, Glenn Fabry, Alan Grant
The Dead- Kingdom Of Flies Simon Bisley, Glenn Fabry, Alan Grant

Okładka książki Hulk: Koniec i inne opowieści Peter David, Joe Keatinge, Dale Keown, Piotr Kowalski (rysownik), George Pérez
Okładka książki Batman: Gotyk Klaus Janson, Grant Morrison
Batman: Gotyk Klaus Janson, Grant Morrison
Okładka książki Top 10 Gene Ha, Alan Moore
Top 10 Gene Ha, Alan Moore
Okładka książki Wonder Woman: Tom 2 Drew Johnson, Rags Morales, Greg Rucka
Wonder Woman: Tom 2 Drew Johnson, Rags Morales, Greg Rucka
Okładka książki Kapitan Ameryka: Biały Jeph Loeb, Tim Sale
Kapitan Ameryka: Biały Jeph Loeb, Tim Sale
Okładka książki Powrót Mrocznego Rycerza: Ostatnia krucjata Brian Azzarello, Frank Miller, John Romita Jr., Peter Steigerwald
Okładka książki Batman. Zabójczy żart. Człowiek, który się śmieje Brian Bolland, Ed Brubaker, Dough Mahnke, Alan Moore

Cytaty z książki Batman/Sędzia Dredd: Wszystkie spotkania

Dodaj cytat z książki Batman/Sędzia Dredd: Wszystkie spotkania