Jesteś dla mnie wszystkim

- horror
- You Are My Everything
- 2017-01-01
- 2017-01-01
Jak se dobrze pomyśleć, to wszystkie chłopy są po jednych piniądzach. Nie umiejo kochać, jeno chcieliby dupczyć. Nie kontrolujo sie, ciężki żywot z nimi. I Easter zdążyła się już o tym przekonać. Ale już wie, jak wyprostować sprawy między nią a mężem. A Noot już niebawem przekona się na własnej skórze, jak bardzo kocha go jego żona. Albowiem dziadek Easter miał swoje tajemnice. Antyczne już strony steranego notatnika, przekazanego ukochanej wnuczce, kryją w sobie sekret najmroczniejszej magii, jaką widział świat - magii, dzięki której Noot przekona się, że Easter zrobi wszystko, by ocalić ich miłość. Biedny, stary Noot... już niebawem zobaczy, co naprawdę ma na myśli jego żona mówiąc JESTEŚ DLA MNIE WSZYSTKIM.
Kup Jesteś dla mnie wszystkim w ulubionej księgarni
Oceny książki Jesteś dla mnie wszystkim
222 użytkowników ma tytuł Jesteś dla mnie wszystkim na półkach głównych- Przeczytane 160
- Horror 13
- 2023 4
- 2018 4
- 2019 3
- Horrory 3
- 2021 3
- 2022 2
Tagi i tematy do książki Jesteś dla mnie wszystkim
Cytaty z książki Jesteś dla mnie wszystkim
Uzależnienia, pożądanie, kłamstwa, kazirodztwo, chciwość. Żadna z tych rzeczy nie wybiera ulubieńców. My tylko udajemy, że tak jest.

OPINIE i DYSKUSJE o książce Jesteś dla mnie wszystkim
Kiedy zaczynam Edward Lee wiem co mnie czeka będzie ostro brutalnie bez trzymanki tu jest podobnie szybko wulgarnie obleśnie nie dla każdego osoby delikatne proszę nie czytać
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toPierwsze piętnaście stron to jakaś jazda bez trzymanki. Ohydne. Rozbolała mnie głowa. Nie czułam tu ścisku w gardle tylko odruch wymiotny...Akcja zwalnia robi się wręcz nudno i tak już pozostaje do końca. Nie polecam chyba że ktoś lubi przywoływanie duchów i wiercenie w głowach 🤮
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toPan Lee, w wydaniu srednim. Cieszy powrot jednej z postaci z innej ksiazki autora.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toRomantyczna historia miłości żony do męża.
Romantyczna historia miłości żony do męża.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toByło brutalnie , typowo dla autora . Czasami zastanawiam się skąd ma pomysły na takie książki. Dla fanów gatunku .
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toSzczerze mówiąc nie weszło mi jak należy.
Szczerze mówiąc nie weszło mi jak należy.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toPo Bighead dałem jeszcze jedną szansę autorowi i sięgnąłem po coś krótszego. Niestety, ale tym razem było jeszcze słabiej. Zdecydowanie nie przypadło mi do gustu i raczej po kolejne ksiązki tego pisarza nie sięgnę.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toNie wiem dlaczego ta książka zaliczana jest do gatunku horroru?¿ Szkoda słów... Autora wcześniej nie znałam, ale już nie sięgnę po żadną jego pozycję🤢
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toJedna ze słabszych książek Edwarda Lee. Niestety nie było tam tego z czego słynie jego proza.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toPojechał na maksa. Świetna książa.
Pojechał na maksa. Świetna książa.