Turbulencja

Ryszard Oślizło

Kup Turbulencja w ulubionej księgarnii

Oceny książki Turbulencja

OPINIE i DYSKUSJE o książce Turbulencja

Kilka razy chciałam przerwać czytanie tej książki, ale jakoś z trudem dobrnęłam do końca. Historia dziwna, nierealna i mocno średnia. Z braku laku można przeczytać.

Trochę tandeta, ale dobrze się czyta.

W skrócie - piękna bohaterka, którą zdradza chłopak, a rodzina nie docenia. Pilot z tajemniczą przeszłością, bardzo bogaty i mroczny. Namiętność. Układ. I uczucia, które się między nimi rodzą bez względu na ustalone zasady.

Gillian i Jake to dwie samotne dusze, których wzajemna relacja staje się początkiem czegoś nowego.

Nie czytało się najgorzej, ale też nie porwało mnie.

Trochę tandeta, ale dobrze się czyta.

Nie czytało...

5335 użytkowników ma tytuł Turbulencja na półkach głównych
894 użytkowników ma tytuł Turbulencja na półkach dodatkowych

Whitney G.
Whitney G.
A self diagnosed candy addict, travel junkie, and hypochondriac, Whitney Gracia Williams LOVES to write about characters that make you laugh, cry, and want to (in the case of Selena Ross) reach through your Kindle and slap them. She is the "imaginary bestselling" author of the Jilted Bride Series, Mid Life Love, Wasted Love, and Captain of My Soul. When she's not locked inside her room, feverishly typing away on her laptop, she can be found here: http://www.whitneygracia.com She also loves getting emails from her readers, so if you want to tell her how much you loved (or hated) her stories, email her at whitgracia@gmail.com

Cytaty z książki Turbulencja