Niezawodny plan

Okładka książki Niezawodny plan autora Sidney Sheldon, 8324119493
Okładka książki Niezawodny plan
Sidney Sheldon Wydawnictwo: Amber Seria: Srebrna Seria kryminał, sensacja, thriller
kryminał, sensacja, thriller
Srebrna Seria
Best laid plans
2005-01-01
1999-01-01
8324119493
Wiesława Schaitterowa

Kup Niezawodny plan w ulubionej księgarnii

Oceny książki Niezawodny plan

OPINIE i DYSKUSJE o książce Niezawodny plan

Nie wciągnęła mnie.

Nie wciągnęła mnie.

Czego tam nie było :)?! Książka pokazuje szaloną mozaiką amerykańskich scenek rodzajowych. Wydarzenia opisywane są ładnie, ale za krótko i za szybko. Ponadto wciąż pojawiały się nowe, poboczne wątki i osoby. Wszystko się mnożyło, rozrastało i pędziło na łeb na szyję :)! W efekcie daję tylko pięć gwiazdek.

Bardzo fajna polecam 😊

Bardzo fajna polecam 😊

2041

Bardzo lubię książki Pana Sheldona. "Niezawodny plan" to typowa powieść Autora, znajdziecie w niej fajną intrygę, wartką akcję, ciekawe zakończenie.
Polecam.

Polecam.

Wzgardzona kobieta jak widać potrafi użyć wszystkich swoich sił by niedoszły mąż poczuł jak wielki był jego błąd. Jednak zakończenie zaskakujące.

Po raz kolejny Sheldon pokazuje nam do czego zdolna jest kobieta :) Po raz kolejny też pokazuje nam na co go stać! Tym razem wprowadza nas przez świat polityki i Białego Domu. Czy morderca może zostać prezydentem? Wszystko wskazuje na to, ze tak o ile ma się za sobą wpływowych ludzi. Wszystko na to wskazuje... co jeszcze nie oznacza, że to prawda. Zdumiewające zakończenie! Mam wrażenie, że czytając straciłam czujność przez co zakończenie fantastycznie mnie zaskoczyło. Polecam gorąco!!!

Trochę rozczarowująca. Liczyłam na ciekawsze rozstrzygnięcie dwójki głównych bohaterów, szczególnie zemsty, która miała się dokonać za wyrządzoną krzywdę. Z głównej pozytywnej bohaterki, która została oszukana zrobiono wredną jędzę a to mi się nie spodobało. Do tego dochodziły coraz nowe wątki i postaci, które wydawały mi się zbędne w całej tej historii.

Dawno już żadna książka nie zaskoczyła mnie swoim zakończeniem. Sheldonowi udało się to po mistrzowsku.

Co tu mamy? Skupiamy się na dwóch osobach - Leslie Stewart i Oliverze Russellu. Obydwoje zakochani w sobie, obydwoje wiedzą, czego chcą. Obydwoje planują wspólną przyszłość, czynią przygotowania do ślubu ...
No właśnie, czynią ... Nie zdradzę chyba nic wielkiego, jeśli napiszę, że do ślubu nie dojdzie, bo przyszły pan młody zrezygnuje.
I tu dopiero zaczyna się akcja. Leslie nie jest kobietą, która łatwo rezygnuje, a tym bardziej wybacza. Będzie szła po trupach do celu, będzie bezwzględna dla wszystkich, by osiągnąć to, co zaplanowała.
W tym czasie Olivier robi zawrotną karierę polityczną, zostaje prezydentem. Z jego bliskiego otoczenia mordowane są kobiety, pętla wokół niego coraz bardziej się zaciska ...

Po resztę zapraszam do książki :-) Warto.

No właśnie, czynią ... Nie zdradzę chyba nic wielkiego, jeśli...

Swiat politykow jest brutalny i zaklamany lecz kazdy z nas to wie.Sheldon pokazal w tej ksiazce duzo prawdy z zycia byly momenty ktore mnie wzruszyly ale tez i takie ktore mnie wkurzaly.Ogolnie jest to dobra i wciagajaca ksiazka.Lubie styl tego autora.

Dobra sensacją z trzymającym w napięciu zakończeniem.

Dobra sensacją z trzymającym w napięciu zakończeniem.

293 użytkowników ma tytuł Niezawodny plan na półkach głównych
46 użytkowników ma tytuł Niezawodny plan na półkach dodatkowych

Cytaty z książki Niezawodny plan

Dodaj cytat z książki Niezawodny plan