Ta książka nie została jeszcze oceniona NIE MA JESZCZE DYSKUSJI

Bądź pierwszy - oceń książkę

Kup In the Orient Where the Gracious Light... Satura Orientalis in Honorem Andrzej Pisowicz w ulubionej księgarnii

Oceny książki In the Orient Where the Gracious Light... Satura Orientalis in Honorem Andrzej Pisowicz

OPINIE i DYSKUSJE o książce In the Orient Where the Gracious Light... Satura Orientalis in Honorem Andrzej Pisowicz

Tagi i tematy do książki In the Orient Where the Gracious Light... Satura Orientalis in Honorem Andrzej Pisowicz

Okładka książki Metryka katedry ormiańskiej we Lwowie za lata 1635-1732 Marcin Łukasz Majewski, Krzysztof Stopka
Okładka książki Pogranicza w polskich badaniach mediewistycznych Michał Dzik, Jerzy Ginalski, Andrzej Janeczek, Grzegorz Jawor, Sylwia Jędrzejewska, Adrian Jusupović, Małgorzata Kołacz-Chmiel, Piotr N. Kotowicz, Renata Leśniakiewicz-Drzymała, Jakub Morawiec, Łukasz Neubauer, Michał Parczewski, Aleksander Paroń, Joanna Srholec-Skórzewska, Krzysztof Stopka, Tadeusz Mikołaj Trajdos, Renata Trawka
Okładka książki 1 K. Tysiąc skarbów Krakowa. Dzieje i sztuka Andrzej Chwalba, Krzysztof J. Czyżewski, Karolina Grodziska, Anna Król, Waldemar Łazuga, Michał Niezabitowski, Zdzisław Noga, Jacek Purchla, Krzysztof Stopka, Marek Walczak, Joanna Ziętkiewicz-Kotz
Okładka książki Ormianie katolicy w Armenii i Gruzji. Historia, pamięć, tożsamość Jakub Osiecki, Konrad Siekierski, Krzysztof Stopka
Okładka książki Uniwersytety. 700 lat sporów Tadeusz Cegielski, Tomasz Kizwalter, Adam Kożuchowski, Piotr Majewski, Kazimierz Puchowski, Radosław Rybkowski, Katarzyna Sarek, Krzysztof Stopka, Andrzej Szwarc, Barbara Tkaczow, Lech Trzcionkowski, Piotr Węcowski, Mateusz Wilk
Okładka książki Uniwersytet Jagielloński w Krakowie 1364-2014 Zdzisław Pietrzyk, Krzysztof Stopka

Cytaty z książki In the Orient Where the Gracious Light... Satura Orientalis in Honorem Andrzej Pisowicz