Ostatnie pożegnanie

Okładka książki Ostatnie pożegnanie
Reed Arvin Wydawnictwo: Red Horse literatura piękna
2007-01-01
2007-01-01

Kup Ostatnie pożegnanie w ulubionej księgarnii

Oceny książki Ostatnie pożegnanie

OPINIE i DYSKUSJE o książce Ostatnie pożegnanie

Nie zainteresowała mnie.

Nie zainteresowała mnie.

Nie da się tego czytać. Ktoś sprawdzał to przed wydrukowaniem? Takie ważne jest że Doug miał fobię przed strzykawkami,a parę stron wcześniej w wyobrażeniach Hammonda patrzy na strzykawkę z zaskoczeniem. Może być obojętnie jaka historia ale jak jest tak napisana to ja się poddaję.

Gratka dla fanów Raymonda Chandlera - kto czytał, ten wie, o co chodzi. Zaczyna się od dramatu i dramatycznie również kończy. Akcja raz sączy się się jak krew z rany, by potem ruszyć wodospadem. Jest walka dobra ze złem, biedy z bogactwem, problem rasizmu. Nieszczęśliwa miłość. Rozterki głównych bohaterów przemawiały do mnie, ich przemiany itp zrobiły na mnie wrażenie. Nawet nie wiem, kiedy uciekło mi te 600 stron.

162 użytkowników ma tytuł Ostatnie pożegnanie na półkach głównych
37 użytkowników ma tytuł Ostatnie pożegnanie na półkach dodatkowych