Fenomen poranka

2016-06-27
2016-06-27

Patronaty LC

Książki autora

Polecam, książka zawiera dobre rady, napisane zwięźle, poparte doświadczeniami autora. Czyta się bardzo szybko.

Sądzę że to bardzo dobra książka. Warta przeczytania. Oczywiście trzeba być w odpowiednim okresie życia i potrzebować tych rad i z jeszcze większą werwa wcielac je w zycie. Piszę opinie z opóźnieniem - od trzech tygodni praktykuje Miracle Morning :) wstaje o 4:30 (tak tak, 4:30) i oddaje się SAVERS.
Polecam:) mnie w uratowała w cięższym momencie. Warto

Polecam:) mnie w uratowała w cięższym momencie. Warto

Bardzo słaba. 15 pierwszych stron o niczym, w stylu -jak przeczytasz książkę to zmieni się całe twoje życie. Zapowiedź niesamowitej metody i reklama swoich produktów. Potem trochę bajery w stylu- moja metoda to po prostu wstawanie o 5. Dzięki temu wyszedłem z depresji, przebiegnalem ultra maraton do którego trenowałem miesiąc, bo kumpel mnie podpuścił, a moje zarobki urosly do gigantycznych kwot. Tylko dlatego że wstałem o 5 i trochę medytowałem i afirmowałem. Potem trochę wymyślonych opinii wymyślonych ludzi jak jego metoda zmieniła ich życie. Potem 30 stronpodziękowań. I mnóstwo odnośnikow do swojej strony internetowej.
Książka robi z czytelnika idiote, który ma pewno dam nigdy nie próbował wstać o 5 żeby zmienić swoje życie.

No cóż… od 3 dni wstaję o 05:20 😄

No cóż… od 3 dni wstaję o 05:20 😄

Książka dobra, koncept napewno też ciekawy. Moim zdaniem przydałoby się trochę więcej szczegółów a mniej ogólników i motywacji, ale to może być też kwestia gustu :)

Jak dla mnie obowiązkowa pozycja dla każdego na drodze rozwoju osobistego. Lekka, ale sporo wnosząca w postrzeganie świata.

Bla bla bla jaki jestem fajny bla bla bla tylu ludzi z tego korzysta bla bla bla... O w połowie książki konkrety, jeden rozdział, no może dwa. A dalej bla bla bla. 3 gwiazdki tylko dlatego że Hal Elrod próbuje Ci pomóc coś zmienić w życiu. Dla nowicjuszy może ok ale nie jako pierwsza książka bo się zanudzą, dla starych wyjadaczy do przekartkowania.

Super książka! Dzięki niej usystematyzowałem swój poranek.

Super książka! Dzięki niej usystematyzowałem swój poranek.

Czytając tę książkę czułam się jakbym oglądała telezakupy mango.

Czytając tę książkę czułam się jakbym oglądała telezakupy mango.

Cudowna książką, pobudzająca i motywująca do zmian.

Cudowna książką, pobudzająca i motywująca do zmian.

• Przeczytane
    1 607