Pozytywne myślenie kluczem do sukcesu

Okładka książki Pozytywne myślenie kluczem do sukcesu autora Napoleon Hill, William Clement Stone, 9788324680375
Okładka książki Pozytywne myślenie kluczem do sukcesu
Napoleon HillWilliam Clement Stone Wydawnictwo: Helion Seria: Onepress Power poradniki
poradniki
Onepress Power
Success Through A Positive Mental Attitude
2014-05-29
2014-05-29
Magda Witkowska

Kup Pozytywne myślenie kluczem do sukcesu w ulubionej księgarnii

Oceny książki Pozytywne myślenie kluczem do sukcesu

OPINIE i DYSKUSJE o książce Pozytywne myślenie kluczem do sukcesu

Książka, która skutecznie łączy psychologię z praktycznymi poradami, pomagając w budowaniu optymistycznego podejścia do życia i pracy. Autor przekonująco pokazuje, jak ważne jest utrzymywanie pozytywnego nastawienia w osiąganiu celów, zarówno w życiu zawodowym, jak i osobistym. Styl pisania jest przystępny, a porady – konkretne i łatwe do wdrożenia. Może niektóre części są nieco przewidywalne, ale całość daje solidną dawkę motywacji. Warto przeczytać, szczególnie jeśli szukamy inspiracji do zmian w swoim podejściu do codziennych wyzwań.

Pierwsza książka tego i o tym autorze, przyjemny wstęp do twórczości.

Pierwsza książka tego i o tym autorze, przyjemny wstęp do twórczości.

Kolejna książka pełna „cudów”. Zero konkretów. Szkoda czasu.

Kolejna książka pełna „cudów”. Zero konkretów. Szkoda czasu.

152 użytkowników ma tytuł Pozytywne myślenie kluczem do sukcesu na półkach głównych
28 użytkowników ma tytuł Pozytywne myślenie kluczem do sukcesu na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Pozytywne myślenie kluczem do sukcesu

Napoleon Hill
Napoleon Hill
Napoleon Hill był amerykańskim pisarzem, prekursorem nowoczesnego rodzaju pisarstwa znanego jako literatura osobistego sukcesu. Jego najsławniejsze dzieło Myśl i bogać się (Onepress, 2006) jest jednym z bestsellerów wszech czasów. Prace Hilla poświęcone były badaniu mocy własnych przekonań i ich roli w odnoszeniu życiowego sukcesu. Jego książki cieszą się niesłabnącą popularnością i nadal sprzedają się w milionach egzemplarzy.

Cytaty z książki Pozytywne myślenie kluczem do sukcesu

Napoleon Hill Pozytywne myślenie kluczem do sukcesu Zobacz więcej