Tajemnice aury ludzkiej

Okładka książki Tajemnice aury ludzkiej autora Regina Sidorkiewicz, 9788387025694
Okładka książki Tajemnice aury ludzkiej
Regina Sidorkiewicz Wydawnictwo: Medium ezoteryka, senniki, horoskopy
ezoteryka, senniki, horoskopy
2007-01-01
2007-01-01

Kup Tajemnice aury ludzkiej w ulubionej księgarnii

Oceny książki Tajemnice aury ludzkiej

OPINIE i DYSKUSJE o książce Tajemnice aury ludzkiej

Coś mnie przyciągało by sięgnąć po tę książkę. Jest to moja pierwsza pozycja odnośnie tematyki aury człowieka.
Nie poleciłbym jej takim osobom jak ja czyli zielonym w temacie, gdyż nie ma tutaj praktyk jak ową aurę zobaczyć. Jest tylko jedna podana metoda i wydaje się bardzo okrojona. Książka składa się z 250 stron z czego ponad połowa to kolorowe obrazy aury autorki z opisami.
Jest trochę informacji o poszczególnych kolorach aury z dokładnymi opisami i to na duży plus tej książki. Czakry i zioła wykorzystywane w odbudowie aury, typologia aur według p. Reginy i nieco z jej życia.
Trudno mi tak naprawdę oceniać tę pozycję bo czuję, że jest bardzo intuicyjna i prawdziwa, taka napisana "po swojemu" :) Jednak dla osób poszukujących praktycznych metod widzenia aury nie będzie ona najlepsza. Być może należy sięgnąć po pierwszą książkę autorki, a następnie już po tę - "Tajemnice aury ludzkiej". Żeby w pełni zgłębić temat.

20 użytkowników ma tytuł Tajemnice aury ludzkiej na półkach głównych
4 użytkowników ma tytuł Tajemnice aury ludzkiej na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Tajemnice aury ludzkiej

Regina Sidorkiewicz
Regina Sidorkiewicz
REGINA A. Sidorkiewicz – autorka pierwszych podręczników o aurze (1998)” Kolorowy portret duszy”, kolejny (2008) pt. ”Tajemnice aury ludzkiej”. Posiada ponad 28 letnie doświadczenie w nauczaniu interpretacji aury i jej uzdrawianiu. Od wielu lat prowadzi autorskie Warsztaty pierwszego, drugiego i trzeciego stopnia. Maluje portrety aury i konsultuje… Gromadzi materiały do filmu i książki z tematu aury. Uwielbia latać na szybowcach, ćwiczy latanie na małych sportowych samolotach… i z góry ogląda piękny świat.

Cytaty z książki Tajemnice aury ludzkiej

Dodaj cytat z książki Tajemnice aury ludzkiej