Nowe przygody grzecznego psa

- To Lubię
- 2013-01-01
- 2013-01-01
- 9788376722054
„Winter, zostaw!” – rodzina Wintera jak zwykle nie umie się zachować – suszą mu uszy o każdy skradziony ze stołu przysmak. „Wiiiiiinter, wróć!” – dlaczego nie rozumieją, że czasem trzeba sobie trochę pobiegać? I że szkoła oraz tresura są świetne dla niegrzecznych psów, ale nie dla idealnych alaskan malamutów? „Winterku, chodź no tu z tą piłeczką” – aha, powoli się jednak resocjalizują, coraz częściej włączają do zabawy, a czasem nawet bronią Wintera przed zdenerwowaną paniusią z pudelkiem pod pachą.
Winter mocno kocha swoją rodzinę. Najmocniej na świecie! Ale w jego życiu pojawia się jeszcze ktoś… Pewna słodka suczka, w której zakochuje się na zabój!
Kup Nowe przygody grzecznego psa w ulubionej księgarni
Oceny książki Nowe przygody grzecznego psa
218 użytkowników ma tytuł Nowe przygody grzecznego psa na półkach głównych- Przeczytane 170
- Dla dzieci 6
- Z biblioteki 4
- 2025 3
- 2015 2
- Literatura polska 2

OPINIE i DYSKUSJE o książce Nowe przygody grzecznego psa
Kolejna odsłona wesołych historyjek znerwicowanego Henryka i jego ,,grzecznych" zwierzaków. Nic się nie zmieniło. Dalej poprawia humor i rozładowuje napięcia mimo, że nie można tego powiedzieć o Henryku.
Dobra zabawa dla całej rodziny.
Nieustannie polecam cała serię.
:-)
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toDobra zabawa dla całej rodziny.
Nieustannie polecam cała serię.
:-)
Świetna książka. Idealna dla każdego. Nawet gdy nie lubisz psów po przeczytaniu tej książki na pewno to się zmieni. Bardo przyjemnie się czyta, polecam.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toMiks humoru, dobrze kończących się psikusów, i międzygatunkowych nieporozumień ;-)
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toIdealna na odstresowanie przed snem. Lekkie opowiadania z codziennego życia z perspektywy psa. Kilka razy się uśmiechnęłam. Choć mam wrażenie powtarzalności?
Dzieci na pewno będą zachwycone.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toDzieci na pewno będą zachwycone.
Świetna pozycja dla dzieci :)
Świetna pozycja dla dzieci :)
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toPrzygodowa historia dla całej rodziny.
Przygodowa historia dla całej rodziny.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toBardzo fajna książka i często zabawna. Książka "Przygody grzecznego psa",czyli cześć pierwsza, też mi się podobała. Ta książka i cześć pierwsza były chyba najlepszymi książkami jakie czytałam. Myślę że większość ludzi by polubiła tą książkę. Polecam. 🐶🐕🍀
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toDługo zastanawialam się czy umieszczać na LC recenzje książek dla dzieci. Ponieważ czytam ich córce bardzo dużo postanowiłam je również oceniać szczególnie te dobre i godne polecenia. Może jakiś rodzic skorzysta z podpowiedzi co czytać swoim dzieciakom. Powyższą książkę córka wypozyczyla że szkolnej biblioteki dlatego też dopiero po fakcie dowiedzialysmy się że jest to już 3 tom. Książka przesmieszna, powiem szczerze że cała rodzina świetnie się bawiła gdy wspólnie czytalismy tę książkę. Szczerze polecam szczególnie małym fanom i fankom psów :) Na pewno siegniemy po następne tomy!
Długo zastanawialam się czy umieszczać na LC recenzje książek dla dzieci. Ponieważ czytam ich córce bardzo dużo postanowiłam je również oceniać szczególnie te dobre i godne polecenia. Może jakiś rodzic skorzysta z podpowiedzi co czytać swoim dzieciakom. Powyższą książkę córka wypozyczyla że szkolnej biblioteki dlatego też dopiero po fakcie dowiedzialysmy się że jest to już...
więcejOznaczone jako spoiler Pokaż mimo toKolejny fantastyczny tom o przygodach cudownego psiaka :) którego ja chciałabym mieć w domu, ale chyba nie każdy by się skusił :P
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toKontynuacja przygód Wintera. Tym razem Winter dorósł i stał się dorosłym, jednak równie niesfornym psem. Książka lekka, czyta się ją szybko ale podobnie jak poprzednia nie powala