Jedzenie które leczy. Kuchnia zgodna z zasadami medycyny ajurwedyskiej

Okładka książki Jedzenie które leczy. Kuchnia zgodna z zasadami medycyny ajurwedyskiej autora Karolina Szaciłło, Maciej Szaciłło, 9788365456946
Karolina SzaciłłoMaciej Szaciłło Wydawnictwo: Zwierciadło kulinaria, przepisy kulinarne
kulinaria, przepisy kulinarne
2017-10-25
2017-10-25

Kup Jedzenie które leczy. Kuchnia zgodna z zasadami medycyny ajurwedyskiej w ulubionej księgarnii

Oceny książki Jedzenie które leczy. Kuchnia zgodna z zasadami medycyny ajurwedyskiej

OPINIE i DYSKUSJE o książce Jedzenie które leczy. Kuchnia zgodna z zasadami medycyny ajurwedyskiej

Kolejna, bardzo dobra książka traktująca temat Ajurwedy w przystępny sposób. Tym razem z dużym przełożeniem na talerz.
Pyszne przepisy, okraszone pięknymi zdjęciami. Całość spaja słowo autorów, wprowadzające w szczegóły tematu medycyny ajurwedyjskiej.

6 luty 2021r.

6 luty 2021r.

Duża książka pełna jedzenia, rad, informacj,i wiedzy i oczywiście przepisów na jedznie które leczy. Co więcej cała ta kuchnia zgodna jest jest zasadami ajurwerdyjskimi. Może was to ciekawi?

Mamy tu sporo nawiązać właśnie do Ajurwedy. Nie znam jeszcze dobrze tego tematu, ale bardzo mnie ciekawi. Słyszeliście kiedyś i vata, pitta i kapha? Mamy tu nawet test, aby sprawdzić który pasuje pasuje do nas i to naprawdę się sprawdza. Wow byłam bardzo zaskoczona.

Przepisów jest mnóstwo, zarówno menu na wiosnę, lato, jesienn, zimę jak i z podziałem na śniadsnie obiad, kolację. Podzielone przede wszystkim właśnie na te trzy vata, pitta i kapha. Naprawdę szeroki wybór zarówno prostych jak i bardziej wymyślnych dań. Całość opatrzony piękna grafika, która tym bardziej sprawia, że ma się ochotę spróbować tych pyszności.

Że wszystkich książek z przepisaniami ta zaskoczyła mnie najbardziej. Temat Ajurwedy jego dokładnie opisany, zaszokowała mnie to zaskoczyło bardzo się to sprawdza, wiele się dowiedziałam i zaznaczyłam mnóstwo przepisów przepisy wypróbowania. Ta książka zrobiła na mnie wrażenie i polecam ją wam.

122 użytkowników ma tytuł Jedzenie które leczy. Kuchnia zgodna z zasadami medycyny ajurwedyskiej na półkach głównych
36 użytkowników ma tytuł Jedzenie które leczy. Kuchnia zgodna z zasadami medycyny ajurwedyskiej na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Jedzenie które leczy. Kuchnia zgodna z zasadami medycyny ajurwedyskiej

Okładka książki Zdrowa tarczyca. Twoja droga do równowagi hormonalnej Karolina Szaciłło, Maciej Szaciłło
Okładka książki DobraNOC. Ureguluj swój cykl dobowy i śpij spokojnie Karolina Szaciłło, Maciej Szaciłło
Okładka książki Żyć dobrze... z alergią Karolina Szaciłło, Maciej Szaciłło
Żyć dobrze... z alergią Karolina Szaciłło, Maciej Szaciłło
Okładka książki Leki z roślinnej apteki Karolina Szaciłło, Maciej Szaciłło
Leki z roślinnej apteki Karolina Szaciłło, Maciej Szaciłło
Okładka książki Zdrowe serce. Dieta ajurwedą i praktyczne porady Karolina Szaciłło, Maciej Szaciłło
Okładka książki Superlunche zdrowe ekspresowe sezonowe Karolina Szaciłło, Maciej Szaciłło
Superlunche zdrowe ekspresowe sezonowe Karolina Szaciłło, Maciej Szaciłło
Maciej Szaciłło
Maciej Szaciłło
Maciej Szaciłło jest popularnym ekspertem od zdrowego żywienia oraz ekologicznego typu życia. Wspólnie z żoną, Karoliną, prowadzi liczne kursy, szkolenia i warsztaty zdrowego gotowania oraz zajęcia związane z medytacją i ćwiczeniami oddechowymi. Od lat gotuje w programie „Dzień Dobry TVN”. Współautor licznych publikacji poświęconych zdrowiu i oczyszczaniu organizmu - m.in. książek Przemytnicy marchewki groszku i soczewicy, Przemytnicy na wakacjach (z Moniką Mrozowską),Karolina na detoksie, Karolina od Nowa (z Karoliną Szaciłło).

Cytaty z książki Jedzenie które leczy. Kuchnia zgodna z zasadami medycyny ajurwedyskiej

Dodaj cytat z książki Jedzenie które leczy. Kuchnia zgodna z zasadami medycyny ajurwedyskiej