Przewodnik po zjawiskach paranormalnych

Okładka książki Przewodnik po zjawiskach paranormalnych autora Brian Haughton, 9788324518951
Okładka książki Przewodnik po zjawiskach paranormalnych
Brian Haughton Wydawnictwo: Publicat popularnonaukowa
popularnonaukowa
HANDBOOK OF PARANORMAL POWERS
2010-01-01
2010-01-01
978-83-245-1895-1

Kup Przewodnik po zjawiskach paranormalnych w ulubionej księgarnii

Oceny książki Przewodnik po zjawiskach paranormalnych

OPINIE i DYSKUSJE o książce Przewodnik po zjawiskach paranormalnych

Świetna pozycja na wakacje z dreszczykiem lub andrzejki. Pięknie opracowana graficznie, pożółkłe wycinki z gazet, wyblakłe fotografie. Dużo faktów, opisów. Autorzy obiektywnie przedstawiają zjawiska, ocenę ich prawdopodobności pozostawiając czytelnikom. Najlepszą rzeczą w książce są ćwiczenia, za pomocą których można sprawdzić lub rozwinąć zdolności.

Bardzo ciekawy przewodnik, można się z niego dowiedzieć naprawdę dużo o tych zjawiskach, np:czytanie w myślach, widzenie aury. Są w niej opisywane przypadki, które są znane ludziom, chociaż cały czas podkreślane jest że nie zostało jeszcze nic z tych rzeczy udowodnione :)Książka zawiera dużo ilustracji, które dodają jej ciekawego klimatu. Jednym, a nawet dwoma słowami: Bardzo polecam :)

Podoba mi się w niej przedstawienie faktów. Nic nie jest koloryzowane, ulepszane. Konkretnie napisana. Dla osób nie interesujących się tym wcześniej może wnieść wiele nowych informacji, ciekawostek.

139 użytkowników ma tytuł Przewodnik po zjawiskach paranormalnych na półkach głównych
41 użytkowników ma tytuł Przewodnik po zjawiskach paranormalnych na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Przewodnik po zjawiskach paranormalnych

Cytaty z książki Przewodnik po zjawiskach paranormalnych

Dodaj cytat z książki Przewodnik po zjawiskach paranormalnych

Ciekawostki historyczne