Córka mrozu

- literatura obyczajowa, romans
- Saga o Czarnoksiężniku (tom 14)
- Frostens dotter
- 2009-01-01
- 1997-01-01
- Iwona Zimnicka
Pełna magii, miłości i tajemnic opowieść o losach czarnoksiężnika Móri i jego rodziny. Saga o Czarnoksiężniku nie jest wprawdzie formalna kontynuacją Sagi o Ludziach Lodu, pojawiają się w niej jednak potomkowie Tengela Złego.
Kup Córka mrozu w ulubionej księgarni
Oceny książki Córka mrozu
1116 użytkowników ma tytuł Córka mrozu na półkach głównych- Przeczytane 936
- Saga o Czarnoksiężniku 35
- Margit Sandemo 22
- Fantastyka 9
- Fantasy 4
- Do kupienia 4

OPINIE i DYSKUSJE o książce Córka mrozu
Przedostatni tom tej sagi to wyraźne dążenie do zamykania pobocznych wątków i przygotowanie na wielki finał. W końcu i ostatni członek rodziny znajduje kogoś, przy kim szybciej bije serce, ale i to nowe uczucie okraszone jest wyzwaniami i przeciwnościami do pokonania. Nie brakuje emocji, adrenaliny i solidnego napięcia, a całość czyta się błyskawicznie z zapartym tchem. Jak zawsze polecam :)
więcejOznaczone jako spoiler Pokaż mimo toNaprawdę im bliżej końca tym lepsze części. Postać Mari bardzo fajna i super,że Villeman wkoncu znalazł swoją drugą połówkę. Naprawdę liczę jeszcze na to,że w tym ostatnim tomie Dolg także znajdzie 🤞🤞🤞
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toPo prostu Margit Sandemo. Czyta się przyjemnie i to najważniejsze :)
Po prostu Margit Sandemo. Czyta się przyjemnie i to najważniejsze :)
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toI - 5 grudnia 2016 r.
I - 5 grudnia 2016 r.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo tono i ta również szybko sie udało przejsc... koncowka seri jakos bardziej wciaga...
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toSaga o Czarnoksiężniku - Tom 14
Saga o Czarnoksiężniku - Tom 14