W szkole nie nauczono mnie biznesu

Okładka książki W szkole nie nauczono mnie biznesu autora Piotr Zarzycki, 9788373773653
Okładka książki W szkole nie nauczono mnie biznesu
Piotr Zarzycki Wydawnictwo: Stu­dio Astrop­sy­cho­lo­gii biznes, finanse
biznes, finanse
2009-01-01
2009-01-01
978-83-7377-365-3

Kup W szkole nie nauczono mnie biznesu w ulubionej księgarnii

Oceny książki W szkole nie nauczono mnie biznesu

OPINIE i DYSKUSJE o książce W szkole nie nauczono mnie biznesu

"W szkole nie nauczono mnie biznesu" - ta książka również nie.
Jest napisana dość ogólnikowo i nie wprowadza niczego nowego. Choć autor stara się podawać przykłady ze swojego życia.
Plusami tej książki jest to, że jest prosto napisana, przez co łatwo i szybko się ją czyta oraz nadaje się dla osób, którzy dopiero zaczynają działać w MLM albo chcą na szybko sobie coś przypomnieć właśnie z systemu MLM.

"W szkole nie nauczono mnie biznesu" - ta książka również nie.

Podstawowa lektura dla osób chcących zajść wysoko w marketingu wielopoziomowym.

Podstawowa lektura dla osób chcących zajść wysoko w marketingu wielopoziomowym.

Prosta i mało rewolucyjna książka o MLM, plusy i minusy:
+ książkę czyta się bardzo lekko
+ jest napisana przez Polaka więc odnosi się do naszych realiów
- jest mało konkretna
- nie wnosi nic rewolucyjnego dla networkera
- traktuje o MLM więc na 99% po latach z zażenowaniem będziesz udawał że nie znasz tej książki i nie wiesz dlaczego masz ją na półce ;)

Prosta i mało rewolucyjna książka o MLM, plusy i minusy:
+ książkę czyta się bardzo lekko
+ jest napisana przez Polaka więc odnosi się do naszych realiów
- jest mało konkretna
- nie wnosi nic rewolucyjnego dla networkera

Książka napisana przez polaka dla polaków. Bardzo konkretna wyjaśniająca podstawy dlaczego w szkole nas nie nauczono biznesu i podstawy biznesu marketingu sieciowego. Cena moim zdaniem jest adekwatnie bardzo niska w stosunku do zawartej w książce wiedzy. Czego chcieć więcej? Treść bardzo uświadamia w jakim żyjemy systemie i pokazuje, że jednak można wykorzystać swój ukryty potencjał. Na start - wskazany tytuł do obadania !

Uświadamia młode osoby

Uświadamia młode osoby

dobra książka, napisana prostym językiem przez Polaka i dla Polaka więc łatwo ją zrozumieć,
bardzo dobra na początek przygody z MLM ;)

bardzo dobra na początek przygody z MLM ;)

212 użytkowników ma tytuł W szkole nie nauczono mnie biznesu na półkach głównych
41 użytkowników ma tytuł W szkole nie nauczono mnie biznesu na półkach dodatkowych

Cytaty z książki W szkole nie nauczono mnie biznesu

Dodaj cytat z książki W szkole nie nauczono mnie biznesu