rozwiń zwiń

Historia roślin jadalnych. Trunki, słodkości i wyrafinowane potrawy z roślin w dziejach człowieka

Okładka książki Historia roślin jadalnych. Trunki, słodkości i wyrafinowane potrawy z roślin w dziejach człowieka
Jarosław Molenda Wydawnictwo: Bellona Seria: Tajemnice Historii popularnonaukowa
248 str. 4 godz. 8 min.
Kategoria:
popularnonaukowa
Seria:
Tajemnice Historii
Tytuł oryginału:
Historia roślin jadalnych. Trunki, słodkości i wyrafinowane potrawy z roślin w dziejach człowieka
Wydawnictwo:
Bellona
Data wydania:
2021-04-10
Data 1. wyd. pol.:
2021-04-10
Liczba stron:
248
Czas czytania
4 godz. 8 min.
Język:
polski
ISBN:
9788311162044
Tagi:
Rośliny RoślinyJadalne Żywność Żywienie HistoriaŻywności HistoriaŻywienia Flora Rolnictwo Uprawy Hodowla
Średnia ocen

                6,0 6,0 / 10

Oceń książkę
i
Dodaj do biblioteczki