Podwójny całus lepiej smakuje

- Liebe geteilt durch zwei
- 2003-09-12
- 2003-09-12
- Anna Maria Adamczyk
Do klasy Jojo trafiła Lucilla, która okazuje się równą kumpelką. Jojo może wreszcie opowiedzieć komuś o wakacjach w Ameryce i swoim uczuciu do Lukasa. Jojo zaczyna pracę w szkolnej gazetce i jako Agathe udziela porad życiowych, odpowiadając na listy czytelników. Ma nieustanne problemy z Nilsem, redaktorem naczelnym gazetki. Najpierw irytuje ją, a potem budzi całkiem inne uczucia...
Kup Podwójny całus lepiej smakuje w ulubionej księgarniPorównywarka z najlepszymi ofertami księgarń W naszej porównywarce znajdziesz książki, e-booki i audiobooki z najpopularniejszych księgarń internetowych. Niektórzy partnerzy przygotowują dla użytkowników naszego serwisu specjalne rabaty, dlatego warto kupować książki przez lubimyczytać.pl. Oferty są prezentowane w trzech kategoriach: „Oferta dnia” (promocje partnerów),„Polecane księgarnie” (sprawdzeni partnerzy handlowi, z którymi współpracujemy na podstawie umów) oraz „Pozostałe”. W każdej kategorii kolejność prezentacji zależy od ceny produktu przekazanej przez księgarnie lub dostawcę porównywarki. Lubimyczytać.pl nie prowadzi sprzedaży i nie uczestniczy w procesie zakupowym po przekierowaniu na stronę sklepu. Mimo że dokładamy starań, aby wszystkie linki i informacje były aktualne, nie mamy wpływu na ewentualne nieścisłości cenowe, błędne przekierowania lub zmiany w ofertach księgarni. Jeśli zauważysz nieprawidłowość, prosimy o zgłoszenie jej na adres: admin@lubimyczytac.pl. Dzięki Twojej informacji możemy jeszcze lepiej dbać o jakość działania naszej porównywarki.
Oceny książki Podwójny całus lepiej smakuje
322 użytkowników ma tytuł Podwójny całus lepiej smakuje na półkach głównych- Przeczytane 298
- Dzieciństwo 8
- Z biblioteki 6
- Dla dzieci i młodzieży 3
- Z dzieciństwa 3
- Z dzieciństwa i młodzieżowe 2

OPINIE i DYSKUSJE o książce Podwójny całus lepiej smakuje
Zwariowana.
Zwariowana.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toSeria książek Hortense Ullrich opowiadająca o miłosnych i zabawnych przygodach Jojo. Książki te czytałam kilka lat temu. Dzięki nim zawsze poprawiałam sobie humor. Nie wiem jak oceniłabym je dzisiaj, jako starsza i bardziej dojrzała osoba niż wtedy. Pewnie uznałabym ją za zbyt dziecinną. Mimo to, dla młodych nastolatek które chcą poczytać zabawną opowieść o miłości to zachęcam:)
Seria książek Hortense Ullrich opowiadająca o miłosnych i zabawnych przygodach Jojo. Książki te czytałam kilka lat temu. Dzięki nim zawsze poprawiałam sobie humor. Nie wiem jak oceniłabym je dzisiaj, jako starsza i bardziej dojrzała osoba niż wtedy. Pewnie uznałabym ją za zbyt dziecinną. Mimo to, dla młodych nastolatek które chcą poczytać zabawną opowieść o miłości to...
więcejOznaczone jako spoiler Pokaż mimo toKsiążka na tyle nudna, że nie przeczytałam do końca :/
Książka na tyle nudna, że nie przeczytałam do końca :/
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toTa część jest trochę nudniejsza. Ale i tak niezłe.
Ta część jest trochę nudniejsza. Ale i tak niezłe.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toBardzo podobała mi się ta książka.
Bardzo podobała mi się ta książka.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo tohe he trudno powiedzieć
he he trudno powiedzieć
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toKsiążka przyjemna , dość humorystyczna i oddaje szkolny charakter, uroku nadaje jej siostra Flippi , gdyby nie ona książka stała by się nudna, za mało scen romantycznych i uczuciowych.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toJako, że autorka jest Niemką, tak też i postacie oddają charakter niemieckich nastolatków. Mi to nie pasowało, ale może wam...
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toKolejna część o niesamowitej Jojo, która znów przeżywa rozterki miłosne ;)
Kolejna część o niesamowitej Jojo, która znów przeżywa rozterki miłosne ;)
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toUmierałam ze śmiechu ;)
Umierałam ze śmiechu ;)