Wniebowstąpienie 2026. Skok do 5D i Przebudzenia Duszy

- AstroCoaching by Martin Novak
- 2025-11-26
- 2025-11-26
Wniebowstąpienie 2026. Skok do 5D i Przebudzenia Duszy
Przewodnik po Wielkiej Zmianie, Aktywacji Ciała Światła i Zakotwiczeniu Świadomości Jedności
Czy odczuwasz, że świat pędzi szybciej niż kiedykolwiek wcześniej?
Czy masz wrażenie, że stare struktury się rozpadają, a pod powierzchnią codzienności pulsuje nowe, silniejsze światło?
Czy intuicja podpowiada Ci, że rok 2026 jest czymś więcej niż tylko kolejną datą w kalendarzu?
Jeśli tak — ta książka została napisana właśnie dla Ciebie.
Dlaczego warto sięgnąć po tę książkę?
1. Bo 2026 to energetyczny punkt zwrotny — a Ty potrzebujesz mapy.
Żyjemy w czasach transformacji, w których zmieniają się systemy, relacje, wartości i sposoby postrzegania świata. Ta książka pokazuje, jak przejść przez ten okres świadomie, bez lęku, z poczuciem mocy i kierunku. Dzięki niej zobaczysz, dlaczego szybkie zmiany w Twoim życiu nie są chaosem, lecz zaproszeniem do nowego poziomu istnienia.
2. Bo Wniebowstąpienie 5D to proces, który już w Tobie działa — nauczysz się go rozumieć.
Autor w prosty i jednocześnie głęboki sposób tłumaczy, czym jest przejście z 3D do 5D:
– jak działa transformacja świadomości,
– czym jest aktywacja Ciała Światła,
– skąd biorą się „symptomy aktualizacji”,
– dlaczego intensywne emocje i synchroniczności są częścią nowego rytmu życia.
To wiedza, która zmienia perspektywę i uspokaja.
3. Bo otrzymujesz praktyczny podręcznik, a nie teorię.
Każdy rozdział zawiera konkretne ćwiczenia, narzędzia i mikro-praktyki, które wprowadzasz do codzienności:
– medytacje i oddechy otwierające serce,
– techniki pracy z cieniem,
– sposoby regulacji energii,
– 7-dniowe wyzwania,
– praktyki uziemienia, jedzenia światła i aktywowania Ciała Światła,
– krótkie rytuały intencji, ochrony, harmonizacji i zakotwiczenia.
To prawdziwy osobisty warsztat Wniebowstąpienia 5D na 60 stronach esencji.
4. Bo ta książka mówi o duchowości bez ucieczki od życia.
Nie znajdziesz tu obietnic natychmiastowego „oświecenia” ani odlotowych wizji.
Znajdziesz za to podejście zakorzenione w realności:
Wniebowstąpienie 5D wydarza się w Twojej pracy, w Twoich relacjach, w Twoim ciele, w Twoich decyzjach.
To duchowość, która widzi codzienność jako świętą przestrzeń transformacji.
5. Bo pomoże Ci stać się Kotwicą Światła — kimś, kto inspiruje samą obecnością.
Dowiesz się, jak stabilizować swoją częstotliwość w świecie pełnym napięć i polaryzacji.
Poznasz praktyki:
– podnoszenia wibracji,
– ochrony pola energetycznego,
– świadomego działania w chaosie,
– porannego skakania po liniach czasu,
– wyboru miłości zamiast lęku.
To przewodnik dla Dusz, które wiedzą, że ich światło ma znaczenie — nawet jeśli nigdy głośno o tym nie mówiły.
6. Bo poprowadzi Cię przez proces powitania Nowego Człowieka — Homo Luminous — w Tobie.
Zakończenie książki to energetyczny rytuał zamknięcia, który pomaga pożegnać stare „ja z 3D” i przyjąć swoją jaśniejszą, bardziej spójną, bardziej wolną wersję.
To moment, który zostaje w pamięci na długo.
Dla kogo jest ta książka?
– dla osób wrażliwych energetycznie,
– dla osób na ścieżce duchowej i rozwojowej,
– dla tych, którzy czują, że „coś wisi w powietrzu”,
– dla tych, którzy już mają symptomy przemiany, ale nie wiedzą, jak je interpretować,
– dla kobiet i mężczyzn, którzy pragną żyć bardziej świadomie, lekko i z sercem otwartym na Nową Ziemię.
Co zyskasz, czytając tę książkę?
– jasność,
– narzędzia,
– poczucie sensu,
– spokój,
– głębszą intuicję,
– kontakt z Duszą,
– większą moc sprawczą,
– zakotwiczenie w sercu,
– lekkość i lekkość energii,
– świadomość, że nie jesteś w tej transformacji sama ani sam.
Wniebowstąpienie 2026 nie jest książką o przyszłości świata. To książka o przyszłości Ciebie.
Kup Wniebowstąpienie 2026. Skok do 5D i Przebudzenia Duszy w ulubionej księgarni
Oceny książki Wniebowstąpienie 2026. Skok do 5D i Przebudzenia Duszy
Tagi i tematy do książki Wniebowstąpienie 2026. Skok do 5D i Przebudzenia Duszy
Cytaty z książki Wniebowstąpienie 2026. Skok do 5D i Przebudzenia Duszy
Wniebowstąpienie 5D jest jednym z tych pojęć, które pojawiają się w ludzkiej świadomości wtedy, gdy kolektywne pole dojrzewa do pytania o to, kim naprawdę jesteśmy i jak głęboko potrafimy sięgnąć w doświadczenie własnej natury. Pojęcie to narodziło się w środowiskach ezoteryki i ruchu New Age, a jego ewolucja rozciąga się przez dekady, obejmując prace wizjonerów, mistyków, bada...
Rozwiń

OPINIE i DYSKUSJE o książce Wniebowstąpienie 2026. Skok do 5D i Przebudzenia Duszy