Okładka książki Trening wiedźmy. Jak odnaleźć własną magiczną ścieżkę i nabrać biegłości w rzemiośle autora Mira Daga, 9788383715056
Mira Daga Wydawnictwo: Wydawnictwo Kobiece ezoteryka, senniki, horoskopy
ezoteryka, senniki, horoskopy
2024-11-01
2024-11-01

Kup Trening wiedźmy. Jak odnaleźć własną magiczną ścieżkę i nabrać biegłości w rzemiośle w ulubionej księgarnii

Oceny książki Trening wiedźmy. Jak odnaleźć własną magiczną ścieżkę i nabrać biegłości w rzemiośle

OPINIE i DYSKUSJE o książce Trening wiedźmy. Jak odnaleźć własną magiczną ścieżkę i nabrać biegłości w rzemiośle

Ezoteryka i tyle w temacie

Ezoteryka i tyle w temacie

Jakie ścieżki powinna obrać współczesna czarownica "wiedźma " , by odnaleźć spokój i równowagę w świecie, a w szczególności odnaleźć samą siebie?
Na początku zatrzym się i spójrz przed siebie i pomyśl jaką drogą chcesz podążyć. Nie jest to łatwe, ale z czasem nabierzemy wprawy. Potrzebujemy codziennych rytuałów, które poprowadzą nas naprzód. To dzięki tej książce dowiemy się jak mamy nauczyć się brać z życia garściami, a zarazem spełniać się również duchowo.

"Czasami brak poczucia bezpieczeństwa nie jest związany z tym , że coś dużego mamy do uzdrowienia , lecz z tym , że tego wszystkiego jest po prostu za dużo- za dużo myśli i pozbawionych odpowiednich podstaw działań, za dużo oczekiwań swoich własnych i tych pochodzących od otaczających nas ludzi, za dużo starań o innych...."

Tak każdy oczekuje od nas za dużo, za wiele.... Ten przewodnik ma obudzić w nas moc , która ukryta jest głęboko w każdej z nas. Dowiemy się jak przezwyciężyć lęki i wyjść na świat z duchowym wsparciem. Będziemy mogly szkolić swoje nowe umiejętności, czy uzdrowić dawne rany rodowe.
Każdy rozdział kończy się praktyką , która pomoże nam przybliżyć się do natury i samej siebie.
Wszystko jest opisane przejrzyście i w podpunktach , które znajdziemy już na samym początku książki. Każdy rozdział przypisany jest do czterech żywiołów. Dzięki temu możemy być bliżej natury.
Polecam

Zostałam pełnoetatową wiedźmą! 🧙‍♀️

Jeśli też chcesz nią zostać, to koniecznie musisz zapoznać się z treścią tej książki. I to najlepiej dwukrotnie, by wdrożyć praktykę.
A jak wiadomo - praktyka czyni mistrza!
~
Mira Daga - współczesna czarownica wprowadza nas w świat magii. Przedstawia rytuały i wskazówki, które pomogą nam w osiągnięciu życiowych celów. Poradzi również, jak uporać się ze swoimi słabościami i dołkami.

„Trening wiedźmy” Miry niczego nie narzuca, co trzeba od razu zaznaczyć. Autorka opowiada o swoich refleksjach i doświadczeniach. Stara się nas nakierować, podpowiedzieć jednakowoż pozostawiając nam swobodę i wolny wybór.
~
Ta książka to must read dla osób, które chcą odkryć swoje tajemnicze magiczne moce. Będzie odpowiednia również dla tych, którzy pragną przezwyciężyć swoje lęki i blokady.
~
Szczególnie podobało mi się zwrócenie uwagi na to, by głos intuicji był naszym najważniejszym przewodnikiem. By żadna z instrukcji nie była traktowana jako obowiązkowy punkt do odhaczenia, bo to my mamy być swoimi przewodniczkami. To do nas należy odnalezienie swojej mocy i siły, z którą później będziemy się jednoczyć.
~
„Trening wiedźmy” wyzwoli nasze „ja” i pomoże w zwalczaniu słabości. Przypomni również każdej z nas o tym, jaka jest wyjątkowa.
~
Mira Daga z wyrozumiałością i ogromną empatią kieruje swoje słowa do czytelnika. Była to bardzo inspirująca lektura, dająca przysłowiowego kopa.
~
Autorka sprawiła, że czułam się zaopiekowana i zainspirowana do szukania własnej magicznej ścieki, która pomoże mi w codziennym funkcjonowaniu.
~
• Bardzo spodobało mi się końcowe 7 przykazań #wiedźmynapełenetat, które tylko dopełniło tę pełną pasji lekturę.

„Trening wiedźmy” pomoże z pewnością odkryć nasze ukryte wewnętrzne piękno i wartość, o której nigdy nie powinnyśmy zapominać.

Polecam. Książka jest kierowana głównie dla kobiet.

• Przeczytana 27.11.2024

Zostałam pełnoetatową wiedźmą! 🧙‍♀️

A jak wiadomo - praktyka czyni mistrza!
~

83 użytkowników ma tytuł Trening wiedźmy. Jak odnaleźć własną magiczną ścieżkę i nabrać biegłości w rzemiośle na półkach głównych
9 użytkowników ma tytuł Trening wiedźmy. Jak odnaleźć własną magiczną ścieżkę i nabrać biegłości w rzemiośle na półkach dodatkowych

Cytaty z książki Trening wiedźmy. Jak odnaleźć własną magiczną ścieżkę i nabrać biegłości w rzemiośle