Deus Ex Machina. Człowiek, który zniknął

2025-04-18
2020-08-03

Kup Deus Ex Machina. Człowiek, który zniknął w ulubionej księgarnii

Wyróżniona opinia i

Człowiek, który zniknął. Deus Ex Machina.

Oceny książki Deus Ex Machina. Człowiek, który zniknął

OPINIE i DYSKUSJE o książce Deus Ex Machina. Człowiek, który zniknął

Bardzo dobre połączenie kryminału noir z cyberpunkiem. Fantastyka w starym stylu, z lekkim humorem, dobrze zbudowanymi postaciami, ciekawym światem. Lubię jak zbiory opowiadań są ze sobą połączone i mają następstwa.

O jakie to było dobre! Cztery nowele, które można właściwie czytać osobno, razem tworzą spójną wizję mrocznego Gigapolis. Przygody detektywa Fingo i jego zespołu do rozwiązywania spraw niemożliwych zapewnią dobrą rozrywkę na kilka jesiennych wieczorów. Szkoda, że tylko tyle.

Nie wiem do kogo skierowana jest ta książka, ale na pewno nie do mnie.

Nie wiem do kogo skierowana jest ta książka, ale na pewno nie do mnie.

456 użytkowników ma tytuł Deus Ex Machina. Człowiek, który zniknął na półkach głównych
30 użytkowników ma tytuł Deus Ex Machina. Człowiek, który zniknął na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Deus Ex Machina. Człowiek, który zniknął

Okładka książki Konstelacja Grozy. Pielgrzymka Cieni. Pamięci Tadeusza Oszubskiego Przemysław Budziński, Norbert Góra, Monika Jonak, Maciej Klimek, Jarosław Klonowski, Aleksandra Knap, Wojciech Kulawski, Małgorzata Lewandowska, Kornel Mikołajczyk, Mariusz Olejniczak, Jacek Pelczar, Kamil Radoń, Jacek Rybiński, Andrzej Juliusz Sarwa, Arkadiusz Siejda, Małgorzata Stawicka, Joanna Szmytkowska, Zeter Zelke
Okładka książki paskudZin #07: Paskudny Senior Dawid Dyrcz, Aleksandra Knap, Kazimierz Kyrcz jr, Kornel Mikołajczyk, Piotr Perkowski, Patryk Sankiewicz, Krzysztof Szabla, Zymona Yskier, Marcin Zwoleń, exedunder
Okładka książki Tomatoza. Antologia pomidorrorowa Aleksandra Cebo, Przemysław Duda, Michał Gralak, Mariusz Kaszyński, Anna Kłodnicka, Aleksandra Knap, Graham Masterton, Michał Medwid, Kornel Mikołajczyk, Tomek Miłowicki, Karolina Mogielska, Olaf Pajączkowski, Jacek Pelczar, Marta Zając, Zeter Zelke, Marcin Zwoleń
Okładka książki Zin BizarroCon7 Dawid Dyrcz, Norbert Góra, Michał Górzyna, Grzegorz Kałużny, Jarosław Klonowski, Aleksandra Knap, Kazimierz Kyrcz jr, Małgorzata Lewandowska, Krzysztof Maciejewski, Carlton Mellick III, Kornel Mikołajczyk, Jarosław Adam Pankowski, D.A. Recki, Łukasz Rzadkowski, Krzysztof Szabla, Hubert Wojciechowski, Flora Woźnica, Marcin Zwoleń
Okładka książki Martwce. Antologia wampiryczna Adam W. Bukowski, Aleksandra Cebo, Przemysław Duda, Mateusz Dudek, Tomasz Fenske, Michał Gadalski, Anna Kłodnicka, Marcin P. Kowalski, Małgorzata Lewandowska, Mateusz Libera, Rafał Łoboda, Graham Masterton, Kornel Mikołajczyk, Karolina Mogielska, Olaf Pajączkowski, Rafał Paliński, Bartosz Sokolak, Jakub Sokołowski, Agata Suchocka, Dominika Vicente, Paweł Wącławski, Marta Zając, Emil Zawadzki, Zeter Zelke

Cytaty z książki Deus Ex Machina. Człowiek, który zniknął

Dodaj cytat z książki Deus Ex Machina. Człowiek, który zniknął