Emocje na krawędzi. Poradnik dla osób zmagających się z borderline

Okładka książki Emocje na krawędzi. Poradnik dla osób zmagających się z borderline autora Jean-Michel Fourcade, 9788384000854
Jean-Michel Fourcade Wydawnictwo: Wydawnictwo RM poradniki
poradniki
2025-10-22
2025-10-22

Kup Emocje na krawędzi. Poradnik dla osób zmagających się z borderline w ulubionej księgarnii

Oceny książki Emocje na krawędzi. Poradnik dla osób zmagających się z borderline

OPINIE i DYSKUSJE o książce Emocje na krawędzi. Poradnik dla osób zmagających się z borderline

taka niby fajna ale jednak męczącaaaaa

taka niby fajna ale jednak męczącaaaaa

W bardzo dużym skrócie: osobowość typu borderline charakteryzuje się bardzo dużą niestabilnością w relacjach interpersonalnych, emocjach czy obrazie własnej osoby. Charakteryzuje się również dużą impulsywnością i wahaniami nastroju.

"Emocje na krawędzi", autor: Jean- Michael Fourcade.

W książce w dokładny sposób została scharakteryzowana wspomnienia wyżej osobowość. Autor na licznych przykładach opisał z czym muszą się mierzyć osoby z osobowością typu borderline. Dzięki dużemu doświadczeniu klinicznemu, autor prowadzi czytelnika krok po kroku ku większej samoakceptacji, stabilności emocjonalnej oraz zdrowszym relacjom. Książkę czyta się dobrze, jest napisana w obrazowy i przystępny sposób. W mojej ocenie 8/10 👍 Polecam każdemu zainteresowanemu tematem 👍

"Emocje na krawędzi", autor: Jean- Michael Fourcade.

Książka poświęca historiom pacjentów 90%, a na sposoby leczenia 10%, z czego połowa to opis znanych nurtów terapeutycznych. Czyta się ją bardzo szybko, ale wnosi niewiele.

20 użytkowników ma tytuł Emocje na krawędzi. Poradnik dla osób zmagających się z borderline na półkach głównych
9 użytkowników ma tytuł Emocje na krawędzi. Poradnik dla osób zmagających się z borderline na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Emocje na krawędzi. Poradnik dla osób zmagających się z borderline

Cytaty z książki Emocje na krawędzi. Poradnik dla osób zmagających się z borderline

Dodaj cytat z książki Emocje na krawędzi. Poradnik dla osób zmagających się z borderline