Say You Swear

Okładka książki Say You Swear autora Meagan Brandy, 9788324094271
Okładka książki Say You Swear
Meagan Brandy Wydawnictwo: Flow books Cykl: Boys of Avix (tom 1) literatura obyczajowa, romans
literatura obyczajowa, romans
Natalia Hipnarowicz

Kup Say You Swear w ulubionej księgarnii

Oceny książki Say You Swear

OPINIE i DYSKUSJE o książce Say You Swear

Trochę się wymęczyłam tą historią. Wiele przewidywalnych sytuacji, emocjonalnie nie zrobiła na mnie większego wrażenia, choć miała ciekawsze momenty.

Historia ktora cie rozwali, poskleja a potem powali z sila huraganu. TYlko prawdziwa milosc jest na tyle silna aby dac komus mozliwosc wyboru nawet za cene utraty

"Można by nawet powiedzieć, że to zbyt teatralne: płakać za kimś, kto nigdy nie był twój. Ale - jakkolwiek banalnie to brzmi - moje serce cierpi tak, jakby jednak był".

1066 użytkowników ma tytuł Say You Swear na półkach głównych
143 użytkowników ma tytuł Say You Swear na półkach dodatkowych