Ciche cuda. Z zachwytu nad życiem. Zbiór rozbudzających nadzieję opowieści

Okładka książki Ciche cuda. Z zachwytu nad życiem. Zbiór rozbudzających nadzieję opowieści autora Anna H. Niemczynow, 9788367859332
Anna H. Niemczynow Wydawnictwo: Wydawnictwo Luna Cykl: Z zachwytu nad życiem (tom 1) Seria: Z zachwytu nad życiem literatura obyczajowa, romans
literatura obyczajowa, romans
Z zachwytu nad życiem (tom 1)
Z zachwytu nad życiem
2023-10-11
2023-10-11

Kup Ciche cuda. Z zachwytu nad życiem. Zbiór rozbudzających nadzieję opowieści w ulubionej księgarnii

Oceny książki Ciche cuda. Z zachwytu nad życiem. Zbiór rozbudzających nadzieję opowieści

OPINIE i DYSKUSJE o książce Ciche cuda. Z zachwytu nad życiem. Zbiór rozbudzających nadzieję opowieści

Fantastyczna książka, która zrobiła wiele dobrego w moim sercu!

Fantastyczna książka, która zrobiła wiele dobrego w moim sercu!

To jest książka trochę spowiedź ale taka w której każdy może pomyśleć, że wszystko i dla niego się ułoży. I jakoś mnie tak przygarnęła do Boga. A już mi trochę było dalej niż bliżej. Zazdroszczę (pozytywnie) tej ufności.

Niestety ta książka nie przypadła mi do gustu, mimo że ogromnie doceniam autentyzm i szczerość autorki.
Książki są lustrem, dzięki któremu mamy szansę spotkać się sami ze sobą. Mnie niestety ta książka przerosła emocjonalnie.
Zmęczyły mnie także nieustanne nawiązania w stylu katolickim, które także uważam, że były wartością tej książki, jednak dla mnie było ich zwyczajnie zbyt wiele.
Poza tym uważam, że jest to wartościowa pozycja i dobrze, że dociera do szerokiego grona odbiorców!

973 użytkowników ma tytuł Ciche cuda. Z zachwytu nad życiem. Zbiór rozbudzających nadzieję opowieści na półkach głównych
174 użytkowników ma tytuł Ciche cuda. Z zachwytu nad życiem. Zbiór rozbudzających nadzieję opowieści na półkach dodatkowych

Cytaty z książki Ciche cuda. Z zachwytu nad życiem. Zbiór rozbudzających nadzieję opowieści

Anna H. Niemczynow Ciche cuda. Z zachwytu nad życiem. Zbiór rozbudzających nadzieję opowieści Zobacz więcej