Rodzinna gra

The Family Game
2023-07-26
2022-09-29
Dorota Pomadowska

Kup Rodzinna gra w ulubionej księgarnii

Oceny książki Rodzinna gra

OPINIE i DYSKUSJE o książce Rodzinna gra

Trochę męczyła mnie ta lektura. Historia wydawała mi się wydumana, naciągana. Potem jednak zwroty akcji zmieniły wszystko. Pod koniec moje przypuszczenia okazały się słuszne. Nie wszystkie jednak wątki czy motywy bohaterów mają dla mnie sens.

📸Podobno z rodziną najlepiej wychodzi się na zdjęciach📸

Czy jesteście gotowi na grę, w której stawką jest nie tylko miłość, ale i… życie?
“Rodzinna gra” totalnie mnie pochłonęła! To jedna z tych książek, które zaczynasz “na chwilkę”, a kończysz z wypiekami na twarzy o 2 w nocy. Steadman udowadnia, że zna się na budowaniu napięcia i pisaniu historii, które są zarówno mroczne, jak i zaskakująco lekkie w odbiorze.

Główna bohaterka trafia do perfekcyjnej rodziny z wyższych sfer – ale czy za tą fasadą kryje się coś więcej niż elegancja i dobre maniery? Szybko okazuje się, że każda rodzina ma swoje sekrety… a niektóre są naprawdę niebezpieczne.

To thriller psychologiczny, który idealnie balansuje między rozrywką a dreszczykiem emocji. Idealny na wieczór z lampką wina i kocykiem!

📸Podobno z rodziną najlepiej wychodzi się na zdjęciach📸

Książka z kategorii - Można przeczytać , ale jak się tego nie zrobi nic się nie straci

630 użytkowników ma tytuł Rodzinna gra na półkach głównych
108 użytkowników ma tytuł Rodzinna gra na półkach dodatkowych

Cytaty z książki Rodzinna gra

Dodaj cytat z książki Rodzinna gra