Zdrowe stawy. Leczenie dietą

- kulinaria, przepisy kulinarne
- 2022-04-27
- 2019-01-01
Dokuczają Ci bóle stawów? A może zdiagnozowano u Ciebie którąś z chorób związanych ze stawami i nie do końca wiesz, jak sobie z tym radzić? Jeśli odpowiedź na któreś z tych pytań brzmi "tak", koniecznie sprawdź książkę "Zdrowe stawy. Leczenie dietą" Hanny Stolińskiej.
Ostatnimi czasy coraz więcej osób zmaga się z chorobami stawów. Dotykają one milionów ludzi na całym świecie. Szacuje się, że jedna na sto osób choruje na reumatoidalne zapalenie stawów, a to tylko jedno ze schorzeń związanych ze stawami. Na szczęście ważną rolę przy chorobach stawów odgrywa dieta. Odpowiednio przygotowane posiłki pomogą Ci uwolnić się od nieprzyjemnych dolegliwości i zapobiegają rozwojowi wielu chorób.
Z książki Hanny Stolińskiej dowiesz się, jak stworzyć pyszne i zdrowe posiłki, które zneutralizują objawy choroby, jakie zioła wspomagają leczenie i jakie ćwiczenia powinieneś wykonywać. Znajdziesz tutaj także informacje dotyczące badań diagnostycznych i czynników, które wpływają na rozwój różnych chorób stawów. Autorka zawarła tutaj aż 140 przepisów na pyszne i urozmaicone dania, a także mnóstwo przydatnych porad.
Kup Zdrowe stawy. Leczenie dietą w ulubionej księgarni
Oceny książki Zdrowe stawy. Leczenie dietą
38 użytkowników ma tytuł Zdrowe stawy. Leczenie dietą na półkach głównych- Chcę przeczytać 27
- Legimi 2
- Woblink 1