Dźwięki marzeń. Reportaże i rozmowy

Okładka książki Dźwięki marzeń. Reportaże i rozmowy autora Kołakowska Beata, Kornelia, Hernik Marta, Aleksandra Pawlicka, Katarzyna Pinkosz, Marcelina Szumer, 9788324668410
Okładka książki Dźwięki marzeń. Reportaże i rozmowy
Aleksandra PawlickaKatarzyna Pinkosz Wydawnictwo: Helion publicystyka literacka, eseje
publicystyka literacka, eseje
2012-12-11
2012-12-11

Ta książka nie została jeszcze oceniona NIE MA JESZCZE DYSKUSJI

Bądź pierwszy - oceń książkę

Kup Dźwięki marzeń. Reportaże i rozmowy w ulubionej księgarnii

Oceny książki Dźwięki marzeń. Reportaże i rozmowy

OPINIE i DYSKUSJE o książce Dźwięki marzeń. Reportaże i rozmowy

Okładka książki …bardzo dawno temu, mniej więcej w zeszły piątek… Jan Tomasz Gross, Aleksandra Pawlicka
Okładka książki Wyspa. Opowieści podróżne Anna Arno, Tomasz Dostatni OP, Szymon Hołownia, Grzegorz Kapla, Andrzej Meller, Jarosław Mikołajewski, Arun Milcarz, Piotr Milewski, Michał Olszewski, Aleksandra Pawlicka, Marek Pernal, Wojciech Ponikiewski, \\Robb\\ Maciąg Robert, Witold Szabłowski
Okładka książki Jest życie po końcu świata Joanna Kos-Krauze, Aleksandra Pawlicka
Jest życie po końcu świata Joanna Kos-Krauze, Aleksandra Pawlicka
Okładka książki Siedem razy świat Aleksandra Pawlicka, Jacek Pawlicki