Wonder Woman: Bogowie Gotham

Okładka książki Wonder Woman: Bogowie Gotham autora J. M. DeMatteis, Phil Jimenez, J.G. Jones, Greg Rucka, 9788328235120
Okładka książki Wonder Woman: Bogowie Gotham
Greg RuckaJ. M. DeMatteis Wydawnictwo: Hachette Polska Seria: Wielka Kolekcja Komiksów DC. Bohaterowie i Złoczyńcy komiksy
komiksy

Kup Wonder Woman: Bogowie Gotham w ulubionej księgarnii

Oceny książki Wonder Woman: Bogowie Gotham

OPINIE i DYSKUSJE o książce Wonder Woman: Bogowie Gotham

Bogowie Gotham

Świetne ilustracje, pełne detali postacie i świetna architektura na każdej stronie. To co mi się nie podobało to napakowanie historii superbohaterami, wyskakują dosłownie z każdego kąta.

rysunki 10/10
historia 6/10

Raj Utracony

Dużo się dzieje. Człowiek myślał, że kobiety to takie spokojne istoty. Ogólne podsumowanie historii to BOOM, SMASH, KRUNCH! Myślę, że pod koniec możnaby już spokojnie upchać atak rakiet z Korei Płn.

rysunki 8/10
historia 7/10

Kim jest Donna Troy?

Ciekawe przemyślenia Robina. Donna cały czas płacze.

rysunek 7/10
historia 7/10

Bogowie Gotham

rysunki 10/10
historia 6/10

Raj Utracony

Cały komiks jest ciekawy, wszystkie trzy historie są interesujące. Moją ulubioną jest tytułowy "Raj utracony", który mimo, że nie jest tak długi, jak "Bogowie Gotham", idealnie prezentuje swoją historię. Pozostałe dwie także mi się podobały. Rysunki są ładne, także te ze starszego opowiadania.
Ogólnie rzecz biorąc uważam, że komiks jest warty uwagi i polecenia.

Więcej na temat tego komiksu oraz innych zapraszam na moje konto na Instagramie - @higuchis_secret_library

Ogólnie rzecz biorąc uważam, że komiks jest warty uwagi i polecenia.

Więcej na...

Wonder Woman Bogowie Gotham zawiera dwa komiksy z udziałem tytułowej superbohaterki i Batmana : Bogowie Gotham i Hiketeja. Stworzone przez różnych scenarzystów i grafików różnią się od siebie i pokazują świat przedstawiony i bohaterów w odmienny sposób. Bogowie Gotham Phila Jimeneza jest bardziej widowiskowy, kolorowy, przepełniony akcją i dużą ilością superbohaterów. Hiketeja natomiast to klimatyczna, stonowana i tragiczna opowieść. Każde z tych spojrzeń jest interesujące. Na końcu jak zwykle ciekawy esej tym razem autorstwa P. Jimeneza.

145 użytkowników ma tytuł Wonder Woman: Bogowie Gotham na półkach głównych
106 użytkowników ma tytuł Wonder Woman: Bogowie Gotham na półkach dodatkowych

Okładka książki Justice League: Cheetah & Cheshire Rob the Watchtower Annette Kwok, Greg Rucka, Nicola Scott
Okładka książki Wonder Woman - Dawn Before Darkness Greg Rucka, Nicola Scott, Gail Simone
Wonder Woman - Dawn Before Darkness Greg Rucka, Nicola Scott, Gail Simone
Okładka książki Marvel Knights: Czarna Wdowa Devin Grayson, Scott Hampton, J.G. Jones, Igor Kordey, Greg Rucka
Okładka książki Batman. Ziemia niczyja. Ostatnia gra (Tom 7) Jim Balent, Chuck Dixon, Dale Eaglesham, Dennis O'Neil, Greg Rucka
Okładka książki Lois Lane: Wróg publiczny Mike Perkins, Greg Rucka
Lois Lane: Wróg publiczny Mike Perkins, Greg Rucka
Okładka książki Batwoman: Elegy J.H. Williams III, Greg Rucka
Batwoman: Elegy J.H. Williams III, Greg Rucka
Okładka książki Batman. Ziemia niczyja. Owoce ziemi (Tom 5) Chuck Dixon, Staz Johnson, Dan Jurgens, Scott McDaniel, Dennis O'Neil, Greg Rucka

Okładka książki Superman: Brainiac Gary Frank, Sterling Gates, Renato Guedes, Geoff Johns, James Robinson, Pete Woods
Okładka książki Batman: Zagłada Gotham Mike Mignola, Troy Nixey, Richard Pace
Batman: Zagłada Gotham Mike Mignola, Troy Nixey, Richard Pace
Okładka książki Catwoman: Na tropie Catwoman Mike Allred, Ed Brubaker, Giulia Brusco, Rick Burchett, Darwyn Cooke, Matt Hollingsworth, Lee Loughridge, Brad Rader, Cameron Stewart
Okładka książki Superman: Ostatni Syn Kryptona Richard Donner, Geoff Johns, Adam Kubert, Joe Schuster, Jerry Siegel, Dave Stewart
Okładka książki Superman: Człowiek ze stali John Byrne, Dick Giordano, Tom Ziuko
Superman: Człowiek ze stali John Byrne, Dick Giordano, Tom Ziuko
Okładka książki Odważni i Niezłomni: Władcy Losu Bob Haney, Scott Koblish, George Pérez, George Roussos, Tom Smith, Mark Waid, Bob Wiacek
Okładka książki All-Star Batman: Mój największy wróg John Romita Jr., Scott Snyder
All-Star Batman: Mój największy wróg John Romita Jr., Scott Snyder

Cytaty z książki Wonder Woman: Bogowie Gotham