Wyznania nastoletniej gwiazdy

- literatura dziecięca
- Confessions of a teenage drama queen
- 2006-01-01
- 2006-01-01
- 83-241-2388-1
- Małgorzata Strzelec
Wszystko wydarzyło się dokładnie tak, jak opowiem. Nie chodzi tylko o szkołę i całą tę aferę z Carlą i rolą w przedstawieniu. Nawet rzeczy, które wydają się zupełnie odjechane - jak wproszenie się na imprezę po pożegnalnym koncercie Sidarthy w Nowym Jorku - to też prawda. Nie zmyślam. Wszystko wydarzyło się dokładnie tak, jak mówię. A zaczęło się końcem świata...
Kup Wyznania nastoletniej gwiazdy w ulubionej księgarni
Oceny książki Wyznania nastoletniej gwiazdy
287 użytkowników ma tytuł Wyznania nastoletniej gwiazdy na półkach głównych- Przeczytane 247
- Z biblioteki 4
- Z dzieciństwa 2

OPINIE i DYSKUSJE o książce Wyznania nastoletniej gwiazdy
Film lepszy.
Film lepszy.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toHistoria głównej bohaterki jest idealnym potwierdzeniem powiedzenia "kłamstwo ma krótkie nogi".
Cóż, wszystko da się naprawić.
Wyprowadzka do małej mieściny jawi się Loli jako koniec świata, ale kto powiedział, że jej kariera nie może rozpocząć się tutaj? Lola (tak na prawdę Mary),postanawia dorobić sobie nowy, ulepszony życiorys. Znajduje przyjaciółkę od serca i aciekłego wroga a potem pozostaje jej już tylko wpaść w kłopoty...
więcejOznaczone jako spoiler Pokaż mimo toLola nie jest gwiazdą, ale jest pewna, że nią zostanie. Mieszkając w welkim mieście, wyrobiła sobie przekonanie, że scena została stworzona właśnie dla niej a los skrzywdził ją, dając jej tak nudne, zwyczajne życie.
Cóż, wszystko da się naprawić.
Wyprowadzka do małej mieściny...
Na początku jest nudna ale gdzieś od połowy się rozkręca i jest na serio dobra ;]
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toBardzo mi się podobała, była ciekawa, choć trochę nierealna. ;D Dla nastolatek- w sam raz.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toWszystko wydarzyło się dokładnie tak, jak opowiem. Nie chodzi tylko o szkołę i całą tę aferę z Carlą i rolą w przedstawieniu. Nawet rzeczy, które wydają się zupełnie odjechane jak wproszenie się na imprezę po pożegnalnym koncercie Sidarthy w Nowym Jorku , to też prawda. Nie zmyślam. Wszystko wydarzyło się dokładnie tak, jak mówię.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toz humorem ! :D
polecam:)
z humorem ! :D
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo topolecam:)
Poczatki, poczatki.
Wciąga.
Życiowa.
Moja opinia jak na razie to 5/10
Poczatki, poczatki.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toWciąga.
Życiowa.
Moja opinia jak na razie to 5/10
fajne
fajne
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toBardzo fajna, ciekawa , a przede wszystkim wciągająca książka. Koniec jest trochę do przewidzenia, ale nie przeszkadza to w czytaniu. Teraz chciałabym obejrzeć film na podstawie tej książki...;)
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo tolekka i przyjemna opowieść o w pewien sposób przebojowej nastolatce, której marzy się bycie gwiazdą teatru. ;)
warto też obejrzeć przyjemną ekranizację z panną Lohan. ;)
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo towarto też obejrzeć przyjemną ekranizację z panną Lohan. ;)