Kiedy nadejdziesz

Okładka książki Kiedy nadejdziesz autora Anna Karpińska, 9788382342260
Okładka książki Kiedy nadejdziesz
Anna Karpińska Wydawnictwo: Prószyński i S-ka Cykl: Kolory szczęścia (tom 1) literatura obyczajowa, romans
literatura obyczajowa, romans
Kolory szczęścia (tom 1)
2021-09-07
2021-09-07

Kup Kiedy nadejdziesz w ulubionej księgarnii

Oceny książki Kiedy nadejdziesz

OPINIE i DYSKUSJE o książce Kiedy nadejdziesz

Bardzo ciekawa książka warta przeczytania . Mnie podobały się główne bohaterki i ich losy . Kobiety które mogą poświęcić bardzo dużo aby osiągnąć swój cel . Naprawdę piękna historia . Polecam

Bardzo trudna , ale ciekawa książka poruszająca temat dzieci urodzonych nie przez własną matkę .Oto pewna para dobrze sytuowanych ludzi nie może mieć dzieci i postanawia po prostu wynająć pewną kobietę ,aby im to dziecko urodziła .Jest z tym wiele problemów , albowiem ta przyszła matka , jest żoną pewnego robotnika , zatrudnionego w firmie przyszłego ojca .Od samego początku emocje narastają zarówno ze strony przyszłej matki i tej matki , która jest w ciąży .Napięcie rośnie z chwilą , gdy okazuje się ,że ciąża nie przebiega bez komplikacji .Do tego dochodzą coraz trudniejsze relacje w domu przedsiębiorców .Bardzo duża dawka emocji rodzinnych ,a koniec zostawia nas z pytaniami .Mocne ---(--ocena 8 /10--)--

Autorka przenosi nas w świat ciąży i pewne tematy z nią związane. Poznajemy rodziny i ich problemy. Opowieść wciąga i chcemy poznawać dalsze losy naszych bohaterów.

451 użytkowników ma tytuł Kiedy nadejdziesz na półkach głównych
100 użytkowników ma tytuł Kiedy nadejdziesz na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Kiedy nadejdziesz

Anna Karpińska
Anna Karpińska
Autorka poczytnych książek obyczajowych, które cieszą się niesłabnącym zainteresowaniem czytelników. Ukończyła politologię na Uniwersytecie Wrocławskim, uczyła studentów, była dziennikarką, wydawała książki, prowadziła firmę. Osiem lat temu porzuciła dotychczasowe życie zawodowe całkowicie oddając się pisaniu powieści. Ma męża, trójkę dorosłych dzieci i troje wnucząt. Mieszka w Toruniu, weekendy spędza na wsi, przynajmniej raz w roku podróżuje gdzieś dalej,by naładować akumulatory. "Nie wyobrażam sobie życia bez moich bohaterów, ale tworzę dla czytelników. To ich zainteresowanie stanowi dla mnie źródło satysfakcji i motywuje do pracy" - mówi.

Cytaty z książki Kiedy nadejdziesz

Anna Karpińska Kiedy nadejdziesz Zobacz więcej