Przez pomyłkę

Okładka książki Przez pomyłkę autora Agnieszka Peszek, 9788395662720
Okładka książki Przez pomyłkę
Agnieszka Peszek Wydawnictwo: 110 procent Cykl: Dorota Czerwińska (tom 1) kryminał, sensacja, thriller
kryminał, sensacja, thriller
e-book
Dorota Czerwińska (tom 1)
2021-03-14
2021-03-14

Kup Przez pomyłkę w ulubionej księgarnii

Oceny książki Przez pomyłkę

OPINIE i DYSKUSJE o książce Przez pomyłkę

Trafiłem na ten tytuł w trakcie poszukiwania książki tej samej autorki po wysłuchaniu fragmentu w jakimś podcaście.
I jest to jeden z najprzyjemniejszych przypadków w moim książkowym życiu.
Zwykle nie pochylałem się nad tytuami z tego gatunku, ale ta pozycja… od razu utopiłem się w świecie przedstawionym, bohaterowie są wielowymiarowi, a wydarzenia i motywacje postaci niezmiernie realistyczni.

I jest to jeden z najprzyjemniejszych przypadków w moim książkowym życiu.

Szukałam książek które wciągają i do końca nie wiadomo co się wydarzy.
Książki pani Agnieszki to czego szukałam.
Jest to kolejna książka którą czytam i jestem zachwycona.
Pani Agnieszko, niech pani nie przerywa pisania bo czyta się je jednym tchem.

Szukałam książek które wciągają i do końca nie wiadomo co się wydarzy.
Książki pani Agnieszki to czego szukałam.
Jest to kolejna książka którą czytam i jestem zachwycona.
Pani Agnieszko, niech pani nie przerywa pisania bo czyta się je jednym tchem.

Wybrałam ją przez przypadek, chociaż - jak się okazało - totalnie nie 'przez pomyłkę ' :D Zaskakująco dobra, chociaż pod koniec już trochę wiadomo, dokąd to wszystko zmierza. W wykonaniu Filipa Kosiora - bardzo dobrze spędzony czas.

1209 użytkowników ma tytuł Przez pomyłkę na półkach głównych
205 użytkowników ma tytuł Przez pomyłkę na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Przez pomyłkę

Cytaty z książki Przez pomyłkę