Gang fajniaków. Zimowa przygoda

- opowieści dla młodszych dzieci
- Gang Fajniaków (tom 4)
- 2020-01-01
- 2020-01-01
Dalsze przygody mieszkańców Ekozakątka.
Kup Gang fajniaków. Zimowa przygoda w ulubionej księgarni
Oceny książki Gang fajniaków. Zimowa przygoda
68 użytkowników ma tytuł Gang fajniaków. Zimowa przygoda na półkach głównych- Przeczytane 56
- 2021 4
- 2020 3
- Dla dzieci 3
- Dzieciaki 2
- 2025 2

OPINIE i DYSKUSJE o książce Gang fajniaków. Zimowa przygoda
Fajna dla młodszych czytelników
Fajna dla młodszych czytelników
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toNie bardzo lubię książki z tej serii. Są strasznie nudne - nic się w nich nie dzieje. Nawet mojemu bratu się nie podobają, a jest on grupą docelową. No cóż, szkoda.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo to"Gang Fajniaków. Zimowa przygoda" to kolejne przygody przyjaciół z pięknymi ilustracjami oprawionymi w duży format. Z książki dowiemy się jak stworzyć radosny świąteczny nastrój, kiedy zima nie chce przyjść? Fajniaki pokazują jak troszczyć się o przyjaciół ze świata przyrody. Zakładają ptasie stołówki i pomagają mieszkańcom lasu przygotować się do zimy. To książka pełna humoru i ciepła z przesłaniem o dbanie o naszą planetę i jej mieszkańców. Polecam.
"Gang Fajniaków. Zimowa przygoda" to kolejne przygody przyjaciół z pięknymi ilustracjami oprawionymi w duży format. Z książki dowiemy się jak stworzyć radosny świąteczny nastrój, kiedy zima nie chce przyjść? Fajniaki pokazują jak troszczyć się o przyjaciół ze świata przyrody. Zakładają ptasie stołówki i pomagają mieszkańcom lasu przygotować się do zimy. To książka pełna...
więcejOznaczone jako spoiler Pokaż mimo toBardzo fajna kolejna część przygód Fajniaków!Polecamy!
Bardzo fajna kolejna część przygód Fajniaków!Polecamy!
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toMoje dzieci uwielbiają Fajniaki, więc i tę książkę wchłonęły bez zająknięcia, ale tak szczerze pisząc, to na rynku znajdują się zdecydowanie lepsze pozycje dla maluchów. Niemniej czyta się to całkiem fajnie, ilustracje są w porządku, no i promowane jest ekologiczne podejście do życia, więc jest git :)
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toDalsze przygody mieszkańców Ekozakątka. Dobrze się czyta. Zainteresuję większe dzieci. Mój dwulatek chętnie obrazki ogląda. Tekstu na razie jest dla niego za dużo na stronie. Na pewno wrócimy do czytania jak większy. Polecam