Noah jest bardziej

Okładka książki Noah jest bardziej autora Simon James Green, 9788381542623
Okładka książki Noah jest bardziej
Simon James Green Wydawnictwo: Zielona Sowa Cykl: Noah Can't Even (tom 2) literatura młodzieżowa
literatura młodzieżowa
Noah Can't Even (tom 2)
Noah Could Never
2019-10-02
2019-10-02
2018-06-07
Agata Byra

Kup Noah jest bardziej w ulubionej księgarnii

Oficjalne recenzje książki Noah jest bardzieji

Nowe przygody pechowego nastolatka

689 16 66

Oceny książki Noah jest bardziej

OPINIE i DYSKUSJE o książce Noah jest bardziej

Czyta się łatwo i szybko. Dobrze zbudowana historia i stworzona postać głównego bohatera. Postać miejscami drażniąca, ale dobrze stworzona. Resta postaci mimo różnorodnego charakteru, wypadały raczej nijak i bez charakteru. Generalnie dobra, lekka lektura.

Na półkach: , , , , ,

Istnieją bohaterowie, których poczynania śledzę od jakiegoś czasu i kiedy odwalają jakiś cyrk, myślę sobie "No ja pier... Znowu?".

Noahowi niełatwo się czegokolwiek nauczyć, ale trudno się dziwić, od pierwszej części nie minęło zbyt wiele czasu, nie miał więc ku temu okazji. Jego znajomość z Harrym zmierza w dobrym kierunku, dla dramaturgii należałoby więc to zepsuć, o co Noah zdecydowanie się stara... Nadal uważam, że nie zasługuje na Harry'ego, ale nie zawsze możemy mieć to, co chcemy.

Książka tak samo dobra jak pierwsza, to znaczy, utrzymuje poziom głupoty i absurdu. Wiele razy się zaśmiałem - i dobrze, bo właśnie przez taki pryzmat widzę tę serię. Ma bawić i to właśnie robi, a pewnych bohaterów nie da się nie kochać. Babciu Noaha, o tobie myślę.

panie boże wszechmogący co ja żem zrobiła

panie boże wszechmogący co ja żem zrobiła

319 użytkowników ma tytuł Noah jest bardziej na półkach głównych
99 użytkowników ma tytuł Noah jest bardziej na półkach dodatkowych

Cytaty z książki Noah jest bardziej

Dodaj cytat z książki Noah jest bardziej