Prawo nieruchomości oraz ustawy towarzyszące

- nauki społeczne (psychologia, socjologia, itd.)
- Teksty ustaw Becka
- 2019-08-25
- 2019-08-25
Publikacja zawiera:
Ustawę o gospodarce nieruchomościami,
Ustawę o realizacji prawa do rekompensaty z tytułu pozostawienia nieruchomości poza obecnymi granicami Rzeczypospolitej Polskiej,
Ustawę o przekształceniu prawa użytkowania wieczystego w prawo własności nieruchomości,
Ustawę o własności lokali,
Ustawę o ochronie praw lokatorów, mieszkaniowym zasobie gminy i o zmianie Kodeksu cywilnego,
Ustawę o nabywaniu nieruchomości przez cudzoziemców,
Prawo spółdzielcze,
Ustawę o spółdzielniach mieszkaniowych,
Ustawę o dodatkach mieszkaniowych,
Ustawę o planowaniu i zagospodarowaniu przestrzennym,
Ustawę o kształtowaniu ustroju rolnego,
oraz 12 rozporządzeń.
Książka adresowana jest do prawników oraz studentów prawa, dla których znajomość obowiązujących przepisów stanowi warunek prawidłowego wykonywania zawodu. Kolejne wydania publikacji uwzględniają najnowsze zmiany, przez co zapewniają bieżącą znajomość prawa.
Aktualny stan prawny
Czytelne hasła i tekst
Przypisy od Redakcji
Wyróżnienie najnowszych zmian
Wybór aktów prawnych
Indeks rzeczowy
Kup Prawo nieruchomości oraz ustawy towarzyszące w ulubionej księgarni
Oceny książki Prawo nieruchomości oraz ustawy towarzyszące
6 użytkowników ma tytuł Prawo nieruchomości oraz ustawy towarzyszące na półkach głównych- Chcę przeczytać 4

OPINIE i DYSKUSJE o książce Prawo nieruchomości oraz ustawy towarzyszące
Dołączyłem i ja do czytelników tej pozycji. Jest ciekawa - dobrze się czyta. Zbiór przepisów jest w jednym miejscu. Polecam.