Tryumf postprawdy

Okładka książki Tryumf postprawdy autora Tom Clancy, Mark Greaney, 9788328036628
Okładka książki Tryumf postprawdy
Tom ClancyMark Greaney Wydawnictwo: W.A.B. Cykl: Jack Ryan (tom 17) kryminał, sensacja, thriller
kryminał, sensacja, thriller
Jack Ryan (tom 17)
Support and Defend
2019-06-05
2019-06-05
2015-02-26
Leszek Karnas

Kup Tryumf postprawdy w ulubionej księgarnii

Oceny książki Tryumf postprawdy

OPINIE i DYSKUSJE o książce Tryumf postprawdy

Przygód Jacka Ryana wystarczyło Tomowi Clancy'emu, aby wypełnić kilkanaście tomów, ale w siedemnastym to siostrzeniec Ryana Dominic Caruso jest agentem-bohaterem. Clancy napisał powieść "Tryumf postprawdy" do spółki z Markiem Greaney'em i tę współpracę widać i czuć: że to projekt komercyjny, eksploatujący sukces wydawniczy przygów Ryana, a nie literacki.

Jak na mój gust - dość słabe. Bez uzasadnienia, bo na pisanie go szkoda czasu.

Jak na mój gust -...

Spodziewałam się czegoś na miarę Sprinter Cell albo akcji Mossadu po ataku terrorystycznym na olimpiadzie w Monachium. To znaczy tropienia terrorystów przez pół świata. A większość akcji tej książki dzieje się w Waszyngtonie, między dwoma "urzędnikami".
Chociaż ostatnie 200 stron jest tak bogate w akcję, że można wybaczyć poczatkową statyczność. Myślę, że wielbiciele T. Clancy'ego nie będą rozczarowani.

Bardzo dobra książka.

Przemytnik Clive Cussler, Justin Scott
Okładka książki Racja stanu Tom Clancy, Steve Pieczenik, Jeff Rovin
Racja stanu Tom Clancy, Steve Pieczenik, Jeff Rovin

Cytaty z książki Tryumf postprawdy

Dodaj cytat z książki Tryumf postprawdy