- poradniki
- Be the Hands and Feet. Living Out God's Love for All His Children
- 2018-10-12
- 2018-10-12
- Laura Bigaj
Jak być rękami i nogami Jezusa dla świata wokół nas?
Każdy chrześcijanin jest powołany do głoszenia Ewangelii, jednak często nie wiemy, jak to robić – jak swobodnie dzielić się naszą wiarą z innymi ludźmi, tak by i oni mogli poznać i pokochać Jezusa Chrystusa.
Nick Vujicic – jeden z najsłynniejszych światowych ewangelizatorów – doskonale rozumie trudności, których doświadczają ludzie pragnący głosić Dobrą Nowinę. Przekonuje jednak, że każdy z nas może znaleźć sposób ewangelizacji pasujący do naszej osobowości i sytuacji życiowej. W swojej najnowszej książce Nick dzieli się wieloma praktycznymi wskazówkami i pomysłami, podpowiadając, jak dzielić się Ewangelią słowem i czynem w świecie, który tak bardzo potrzebuje Bożej miłości.
Nick stawia sprawę jasno: „Skoro Bóg może uczynić swymi rękami i nogami człowieka bez kończyn, to z pewnością może posłużyć się każdym ochoczym sercem!”. A zatem – do dzieła!
Kup Ewangelia bez granic! Jak być rękami i nogami Jezusa dla świata spragnionego Bożej miłości? w ulubionej księgarni
Oceny książki Ewangelia bez granic! Jak być rękami i nogami Jezusa dla świata spragnionego Bożej miłości?
40 użytkowników ma tytuł Ewangelia bez granic! Jak być rękami i nogami Jezusa dla świata spragnionego Bożej miłości? na półkach głównych- Chcę przeczytać 28
- 5. Nick Vujicic ♥ 1
- Chrześcijaństwo 1
- TTT 1
- Książki biograficzne 1
- Dostane od cudownych ludzi ♥ 1
Tagi i tematy do książki Ewangelia bez granic! Jak być rękami i nogami Jezusa dla świata spragnionego Bożej miłości?
Cytaty z książki Ewangelia bez granic! Jak być rękami i nogami Jezusa dla świata spragnionego Bożej miłości?
Zbyt wiele kościołów oferuje ludziom relację transakciji, an transformacji.

OPINIE i DYSKUSJE o książce Ewangelia bez granic! Jak być rękami i nogami Jezusa dla świata spragnionego Bożej miłości?
To dobra książka. Jest ona naprawdę inspirująca do działania. Zmienia też perspektywę patrzenia na wszelkiego rodzaju trudności czy niedogodności. Polecam.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo to+