Java. Efektywne programowanie. Wydanie III

Okładka książki Java. Efektywne programowanie. Wydanie III autora Joshua Bloch, 9788328345768
Okładka książki Java. Efektywne programowanie. Wydanie III
Joshua Bloch Wydawnictwo: Helion informatyka, matematyka
informatyka, matematyka
Effective Java (3rd Edition)
2018-08-14
2002-01-01
2008-05-28
Rafał Jońca

Kup Java. Efektywne programowanie. Wydanie III w ulubionej księgarnii

Oceny książki Java. Efektywne programowanie. Wydanie III

OPINIE i DYSKUSJE o książce Java. Efektywne programowanie. Wydanie III

Nie jest to strata czasu. Tyle o programowaniu obiektowym nie dowiedziałem się znikąd.

Książka obowiązkowa dla każdego programisty Java. Natomiast jest z nią pewien problem i poniekąd podejrzewam, że to przez polskie tłumaczenie. Niektóre fragmenty są napisane w bardzo zawiły sposób. Sądzę że dałoby się to lepiej wytłumaczyć, ponieważ niektóre z aspektów są o wiele lepiej wytłumaczone w niejednym wideo kursie.

Kolejna obowiązkowa pozycja. Zaraz po Tym "Thinking in Java".

Kolejna obowiązkowa pozycja. Zaraz po Tym "Thinking in Java".

280 użytkowników ma tytuł Java. Efektywne programowanie. Wydanie III na półkach głównych
95 użytkowników ma tytuł Java. Efektywne programowanie. Wydanie III na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Java. Efektywne programowanie. Wydanie III

Okładka książki Java Puzzlers: Traps, Pitfalls, and Corner Cases Joshua Bloch, Neal Gafter
Java Puzzlers: Traps, Pitfalls, and Corner Cases Joshua Bloch, Neal Gafter
Okładka książki Java concurrency in practice Joshua Bloch, Joseph Bowbeer, Brian Goetz, David Holmes, Doug Lea, Tim Peierls

Cytaty z książki Java. Efektywne programowanie. Wydanie III

Dodaj cytat z książki Java. Efektywne programowanie. Wydanie III