Without Merit

Matylda Biernacka

Kup Without Merit w ulubionej księgarnii

Oceny książki Without Merit

OPINIE i DYSKUSJE o książce Without Merit

w życiu nie widziałam książki z taką ilością nie prawdopodobnych scen. zabawa przednia

DNF w około połowie książki

Po opisie spodziewałam się czegoś lepszego i faktycznie początek książki był dobry, ale im dalej w las tym gorzej, główna bohaterka mnie irytowała jak nie wiem kto. Wkurzyłam się i odstawiłam tą książkę w połowie i nie wiem czy kiedyś do niej wrócę

DNF w około połowie książki

Bardzo pokręcona fabuła, ale czytanie było dla mnie dużą przyjemnością. Pojawiły się nawet momenty wzruszenia, które bardzo cenię w książkach.

6130 użytkowników ma tytuł Without Merit na półkach głównych
1234 użytkowników ma tytuł Without Merit na półkach dodatkowych

Colleen Hoover
Colleen Hoover
Colleen Hoover to amerykańska pisarka, autorka poruszających romansów i powieści z gatunku New Adult. Zaczęła pisać dla przyjemności. Ponieważ jej książki zostały docenione przez czytelników, porzuciła pracę jako pracownik socjalny i skoncentrowała się na pisaniu kolejnych powieści. Dotychczas napisała ich już kilkanaście, a kilka z nich trafiło na listy bestsellerów „New York Timesa”. Każda natomiast została bardzo wysoko oceniona przez użytkowników Goodreads. Do tej pory nakładem Wydawnictwa Otwartego ukazały się: „Hopeless” i „Losing Hope”. Na Woblink.com jest do pobrania nowelka „Szukając Kopciuszka”, która opowiada o losach przyjaciół Sky i Holdera. W maju 2015 roku Wydawnictwo Otwarte opublikuje kolejną powieść autorki – „Maybe Someday”.

Cytaty z książki Without Merit