Tajemnice kadry

Sebastian Staszewski Wydawnictwo: Czerwone i Czarne sport
sport
2018-05-09
2018-05-09

Kup Tajemnice kadry w ulubionej księgarnii

Oceny książki Tajemnice kadry

OPINIE i DYSKUSJE o książce Tajemnice kadry

Dobra, chociaż mogłaby być jeszcze ostrzejsza.

Dobra, chociaż mogłaby być jeszcze ostrzejsza.

Jak na pierwszą książkę, solidna pozycja.

Jak na pierwszą książkę, solidna pozycja.

Wydana na miesiąc przed startem Mundialu 2018, gdy piłkarska Polska wierzyła, że Adam Nawałka poprowadzi kadrę narodową do strefy medalowej. Trudno się czyta przesłodzone opowieści o selekcjonerze i jego sztabie, mając świadomość, jak rosyjski turniej brutalnie obnażył biało-czerwonych. Zdziwiłbym się jednak, gdyby autor w tamtym momencie "uderzał" w Nawałkę, który uchodził za jednego z najbardziej lubianych Polaków.

Faktem jest jednak, że wśród mocno optymistycznej narracji przebija się kilka sygnałów ostrzegawczych, że współpraca między piłkarzami i Nawałką wcale nie była tak cukierkowa jak mogło się wydawać.

266 użytkowników ma tytuł Tajemnice kadry na półkach głównych
83 użytkowników ma tytuł Tajemnice kadry na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Tajemnice kadry

Okładka książki Peszkografia. Będzie się działo Sławomir Peszko, Sebastian Staszewski
Peszkografia. Będzie się działo Sławomir Peszko, Sebastian Staszewski

Cytaty z książki Tajemnice kadry

Dodaj cytat z książki Tajemnice kadry