Niezła draka, Drapak! Inwazja łowcy z ciał niebieskich. Tom 3

Okładka książki Niezła draka, Drapak! Inwazja łowcy z ciał niebieskich. Tom 3 autora Tomasz Kaczkowski, Bartosz Sztybor, 9788328127319
Okładka książki Niezła draka, Drapak! Inwazja łowcy z ciał niebieskich. Tom 3
Bartosz SztyborTomasz Kaczkowski Wydawnictwo: Egmont Polska Cykl: Niezła draka, Drapak! (tom 3) Seria: Konkurs im. Janusza Christy komiksy
48 str. 48 min.
komiksy
Niezła draka, Drapak! (tom 3)
Konkurs im. Janusza Christy
Niezła draka, Drapak! Inwazja łowcy z ciał niebieskich.
2018-05-17
2018-05-17
48 min.

Kup Niezła draka, Drapak! Inwazja łowcy z ciał niebieskich. Tom 3 w ulubionej księgarnii

Oceny książki Niezła draka, Drapak! Inwazja łowcy z ciał niebieskich. Tom 3

OPINIE i DYSKUSJE o książce Niezła draka, Drapak! Inwazja łowcy z ciał niebieskich. Tom 3

Dużo fajnego humoru. Dorosły i dziecko się tu odnajdzie. Polecanko!

Dużo fajnego humoru. Dorosły i dziecko się tu odnajdzie. Polecanko!

Nawet superbohater nie musi wszsytkiego robić sam.

Nawet superbohater nie musi wszsytkiego robić sam.

Konkurs im. Janusza Christy ma za zadanie wyłonienie komiksu dla dzieci, w którym treść będzie równoznaczna z ciekawymi rysunkami, a dodatkowo być może skłoni młodego czytelnika do sięgnięcia po inne publikacje.
Zwycięzcą II edycji był między innymi komiks”Niezła draka, Drapak! A „Inwazja łowcy z ciał niebieskich” to już 3 tom serii.

Drapakowi przydałyby się wakacje. Jednak nie chce na nie jechać, bo ma ręce pełne roboty, walcząc z kolejnymi złoczyńcami grasującymi w Mieście Naszym. Na dodatek spadająca gwiazda spełniająca życzenia sprawi, że Drapak po raz pierwszy spojrzy inaczej na swoje superbohaterskie obowiązki.

Doskonały przykład komiksu dla dzieci. Nietypowy bohater, będący super herosem, to postać, z którą dzieci zapewne mogą się utożsamiać. Dodatkowo rysunki niezwykle żywiołowo przedstawiają nie tylko bohaterów. Polecam wszystkim.

Autorami są Sztybor i Kaczkowski.

Drapakowi przydałyby się wakacje....

No przesympatyczna jest ta seria. Jeden z niewielu komiksów superhero, po które sięgam z przyjemnością! Na plus wyraźny morał (a nawet morały!) i czytelna kreskówkowa oprawa graficzna. Aż chciałoby się zobaczyć tych bohaterów w ruchu, najlepiej na antenie Cartoon Network. Polecam bardzo - nawet, jeśli wydaje Wam się, że jesteście na ten komiks o 20-30 lat za starzy. ;)

Ostatnio działam na www.instagram.com/polishpopkulture

No przesympatyczna jest ta seria. Jeden z niewielu komiksów superhero, po które sięgam z przyjemnością! Na plus wyraźny morał (a nawet morały!) i czytelna kreskówkowa oprawa graficzna. Aż chciałoby się zobaczyć tych bohaterów w ruchu, najlepiej na antenie Cartoon Network. Polecam bardzo - nawet, jeśli wydaje Wam się, że jesteście na ten komiks o 20-30 lat za starzy....

15 użytkowników ma tytuł Niezła draka, Drapak! Inwazja łowcy z ciał niebieskich. Tom 3 na półkach głównych
13 użytkowników ma tytuł Niezła draka, Drapak! Inwazja łowcy z ciał niebieskich. Tom 3 na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Niezła draka, Drapak! Inwazja łowcy z ciał niebieskich. Tom 3

Okładka książki Wiedźmineczka Rafał Babraj, Giada Carboni, Nadia Gasik, Katarzyna Grzyb, Sebastian Kalemba, Katarzyna Kraińska, Łukasz Ludkowski, Tomasz Matera, Krzysztof Muciak, Jacek Rembis, Alex Sutton, Bartosz Sztybor, Milena Zając, Marcin Zwierzchowski
Okładka książki Wiedźmin. Corvo Bianco Corrado Mastantuono, Bartosz Sztybor, Mateo Vattani
Wiedźmin. Corvo Bianco Corrado Mastantuono, Bartosz Sztybor, Mateo Vattani
Okładka książki Cyberpunk: Edgerunners MADNESS Asano (あさの), Bartosz Sztybor
Cyberpunk: Edgerunners MADNESS Asano (あさの), Bartosz Sztybor
Okładka książki Produkt #25 Katarzyna Czarna, Sylwia Kaźmierczak, Arkadiusz Klimek, Tomasz Kontny, Kamila Król, Anna Krztoń, Marcin Łuczak, Paweł Mączewski, Piotr Marzec, Damian Masłowski, Łukasz Mazur, Katarzyna Niemczyk, Piotr Nowacki, Krzysztof Nowak, Unka Odya, Robert Sienicki, Jan Sławiński, Michał Śledziński, Bartosz Sztybor, Katarzyna Witerscheim, Krzysztof Ryszard Wojciechowski
Okładka książki Superman. Świat Agustin Alessio, Ethem Onur Bilgiç, Fabio Celoni, Jefferson Costa, Rana Daggubati, E.N. EJOB, Bernardo Fernández, DR. EJOB GAIUS, Felix "Flix" Görmann, Jorge Jimenez, Dan Jurgens, Kai Kitagou, Stepan Kopriva, Coeurtys Minko, Satoshi Miyagawa, Marco Nucci, Marek Oleksicki, José Manuel Robledo, Sylvain Runberg, Alejandro Sanchez, Stevan Subic, Michal Suchánek, Bartosz Sztybor, Marcial Toledano Vargas, Lee Weeks
Okładka książki BZIK eXXXtra #3 Robert Adler, J.P. Ahonen, Marcin Bartoś, Dawid Bordewicz, Daniel Koziarski, Łukasz Kuciński, Krystian Narzekała, Marcin Ponomarew, Paweł Przygoda, Adam Szary, Bartosz Sztybor, TotemPole
Okładka książki Wiedźmin. Dzikie zwierzęta Patricio Delpeche, Natalia Rerekina, Bartosz Sztybor
Wiedźmin. Dzikie zwierzęta Patricio Delpeche, Natalia Rerekina, Bartosz Sztybor

Okładka książki Clifton. Wyd. zbiorcze Tom1 Bernard Dumont, Bob de Groot
Clifton. Wyd. zbiorcze Tom1 Bernard Dumont, Bob de Groot
Okładka książki Cypel strachu Tomasz Kaczkowski, Bartosz Sztybor
Cypel strachu Tomasz Kaczkowski, Bartosz Sztybor
Okładka książki Torpedo 1936 Enrique Sanchez Abuli, Jordi Bernet
Torpedo 1936 Enrique Sanchez Abuli, Jordi Bernet
Okładka książki Przygody Smerfów. Smerf Dzikus Nine Culliford, Thierry Culliford, Alain Maury, Luc Parthoens

Cytaty z książki Niezła draka, Drapak! Inwazja łowcy z ciał niebieskich. Tom 3

Dodaj cytat z książki Niezła draka, Drapak! Inwazja łowcy z ciał niebieskich. Tom 3