Słowa w ciemnym błękicie

Okładka książki Słowa w ciemnym błękicie autora Cath Crowley, 9788376866710
Okładka książki Słowa w ciemnym błękicie
Cath Crowley Wydawnictwo: Jaguar literatura młodzieżowa
literatura młodzieżowa
Words in Deep Blue
2018-04-11
2018-04-11
2018-05-29
Zuzanna Byczek

Kup Słowa w ciemnym błękicie w ulubionej księgarnii

Oficjalne recenzje książki Słowa w ciemnym błękiciei

Biblioteka Listów

555 264 42

Oceny książki Słowa w ciemnym błękicie

OPINIE i DYSKUSJE o książce Słowa w ciemnym błękicie

Czytałam lepsze :/

Czytałam lepsze :/

Na półkach: , , , ,

Co to była za historia wzruszająca,niesamowita powieści tej,co autorka pokazała w swojej książce,chwyciła mnie bardzo za serce,chłonęłam każdą stronę lektury,opowieść piękna,ciepła opowiadająca o antykwariacie z książkami w takim antykwariacie to bym chciała być w otoczeniu książek czytać je,głównych bohaterów pokochałam to sympatyczne,miłe postacie,towarzyszyłam im podczas czytania książki kibicowałam tej parze zakochanych ludzi w sobie by byli razem.
Zagwarantowała mi pisarka sporo emocji wspaniałych,bardzo dobrych.
Wzruszeń życiowych,dająca do myślenia i refleksji to książka,w podróż fajną wyruszyłam z tą książką zadowolona jestem z lektury.
Po prostu to bardzo urocza,super lektura mlodzieżowa chwile niezwykłe spędziłam przy nie i się rozerwałam.

Na półkach: , , , ,

Wyczytuję swoje stosy w tym roku i gdyby nie to, nie odkryłabym tej książki dla młodzieży. Mamy antykwariat, przyjaciół, śmierć bliskiej osoby, książki i to na każdym kroku. Kto z książkoholików nie lubi czytać o książkach? Jak tak!!! Piękno antykwariatu i w nim ludzie oraz pewien kącik w którym można zostawić listy, napisać coś na marginesie książki itp. Kiedy trzeba go sprzedać wszyscy potrafią się zorganizować i przeprowadzić pewną akcję. Książka ma już swoje lata, ale jeśli macie na półce lub gdzieś będziecie mogli kupić to polecam ogromnie. Nie czytam polecajek, ale jak zobaczyłam, że Olga z Wielkiego Buka ją polecała wiedziałam, że będzie super.

855 użytkowników ma tytuł Słowa w ciemnym błękicie na półkach głównych
199 użytkowników ma tytuł Słowa w ciemnym błękicie na półkach dodatkowych

Cytaty z książki Słowa w ciemnym błękicie