Nastoletni Tytani: Damian wie lepiej

Okładka książki Nastoletni Tytani: Damian wie lepiej autora Jonboy Meyers, Diógenes Neves, Benjamin Percy, Khoi Pham, 9788328127777
Okładka książki Nastoletni Tytani: Damian wie lepiej
Benjamin PercyKhoi Pham Wydawnictwo: Egmont Polska Cykl: Nastoletni Tytani DC Rebirth (tom 1) Seria: Odrodzenie komiksy
komiksy
Nastoletni Tytani DC Rebirth (tom 1)
Odrodzenie
Teen Titans: Damian Knows Best
2017-11-08
2017-11-08
Marek Starosta

Kup Nastoletni Tytani: Damian wie lepiej w ulubionej księgarnii

Oceny książki Nastoletni Tytani: Damian wie lepiej

OPINIE i DYSKUSJE o książce Nastoletni Tytani: Damian wie lepiej

Piękna historia o sile przyjaźni i pracy zespołowej. O tym, że nie trzeba iść za wszelką cenę samemu przez życie, a można liczyć na wsparcie ludzi nawet w najcięższych przypadkach. Kilka mocnych, chwytających za serce scen.
Nie rozumiem skąd takie słabe opinie i oceny... Osobiście polecam dla młodych! (8/10)

Edycja 7.12.23
Nawet dla nastolatków - historia nie ma konsekwencji, postaci nie mają własnych charakterów, są mdli a ich zachowanie jest randomowe. Nikt pisząc te sceny nie zadał sobie pytania "dlaczego?". Ale ja zadam - dlaczego ktoś to wydał?! Fanowskie komiksy mają więcej sensu. Tutaj mieli (słaby) pomysł na historię i na siłę szukali ekipy, by to móc wydać. Jeśli macie okazję przeczytać za darmo - ok, jeśli macie kupić - nie warto, nic nie stracisz, a nawet nic nie zyskasz oprócz frustracji. Pisze to jako ogromna fanka

Edycja 7.12.23
Nawet dla nastolatków - historia nie ma...

Nastolatkowe, proste i niezbyt głębokie, ale bardzo przyjemne. 7, a nie 8 lub 9 za to, że niezbyt wiele się działo i było to dopiero wprowadzenie.
Od strony technicznej wszystko jak najbardziej ok.

Od strony technicznej wszystko jak najbardziej ok.

Tej historii nie mam nic do zarzucenia. Od strony technicznej jest bardzo dobrze, a rysunki są bardzo ładne. Jedyną wadą jest to, że poszczególne zeszyty są rysowane, przez innych rysowników co lekko dekoncentruje. Jeśli zaś chodzi, o stronę fabularną też jest dobrze. Mamy wyjaśnione kim jest dany bohater co, jest pomocne, gdy nie czytało się innych serii. Na plus mogę także zaliczyć stronę „między kadrami”, która jest krótkim streszczeniem wydarzeń sprzed komiksu: „Damian wie lepiej”.

104 użytkowników ma tytuł Nastoletni Tytani: Damian wie lepiej na półkach głównych
69 użytkowników ma tytuł Nastoletni Tytani: Damian wie lepiej na półkach dodatkowych

Okładka książki Daredevil. Mark Waid. Tom 2 Mike Allred, Marco Checchetto, Khoi Pham, Greg Rucka, Chris Samnee, Mark Waid
Okładka książki Daredevil (Mark Waid) - 1 Marcos Martin, Khoi Pham, Emma Ríos, Paolo Rivera, Mark Waid
Okładka książki Nastoletni Tytani: Powrót Kida Flasha Scot Eaton, Benjamin Percy, Khoi Pham
Nastoletni Tytani: Powrót Kida Flasha Scot Eaton, Benjamin Percy, Khoi Pham
Okładka książki Nastoletni Tytani: Wejście Aqualada Pop Mhan, Benjamin Percy, Khoi Pham
Nastoletni Tytani: Wejście Aqualada Pop Mhan, Benjamin Percy, Khoi Pham
Okładka książki Hank Pym: Człowiek w mrowisku / Najpotężniejsi na Ziemi Paco Diaz, Jack Kirby, Stan Lee, Larry Lieber, Khoi Pham, Rafa Sandoval, Stephen Segovia, Dan Slott
Okładka książki Titans: The Lazarus Contract Dan Abnett, Brett Booth, Larry Hama, Phil Hester, Carlo Pagulayan, Paul Pelletier, Benjamin Percy, Khoi Pham, Christopher Priest, Norm Rapmund
Okładka książki Daredevil, Volume 3 Marco Checchetto, Khoi Pham, Greg Rucka, Chris Samnee, Mark Waid

Okładka książki Droga do Odrodzenia: Superman - Lois i Clark Neil Edwards, Dan Jurgens, Lee Weeks
Okładka książki Superman - Action Comics: Ścieżka zagłady Dan Jurgens, Tyler Kirkham, Stephen Segovia, Art Thibert, Patrick Zircher
Okładka książki Batman - Detective Comics: Liga Cieni Christian Duce Fernandez, Marcio Takara, James Tynion IV
Okładka książki Moon Knight: Z martwych Warren Ellis, Declan Shalvey
Moon Knight: Z martwych Warren Ellis, Declan Shalvey
Okładka książki Spider-Man 2099: Nie z tego czasu Peter David, Rick Leonardi, Will Sliney
Spider-Man 2099: Nie z tego czasu Peter David, Rick Leonardi, Will Sliney
Okładka książki Spider-Man i Czarna Kotka: Zło, które ludzie czynią Rachel Dodson, Terry Dodson, Lee Loughridge, Kevin Smith
Okładka książki Batman: Wojna Żartów z Zagadkami Mikel Janin, Tom King, Clay Mann
Batman: Wojna Żartów z Zagadkami Mikel Janin, Tom King, Clay Mann

Cytaty z książki Nastoletni Tytani: Damian wie lepiej