Don Wollheim proponuje 1988

Okładka książki Don Wollheim proponuje 1988 autora Pat Cadigan, Orson Scott Card, Tanith Lee, Pat Murphy, Lucius Shepard, Robert Silverberg, James Tiptree, Kate Wilhelm, Walter Jon Williams, Donald Allen Wollheim, 8370012337
Okładka książki Don Wollheim proponuje 1988
Robert SilverbergKate Wilhelm Wydawnictwo: ALFA Cykl: Don Wollheim proponuje (tom 4) fantasy, science fiction
Don Wollheim proponuje (tom 4)
The 1988 Annual World's Best SF
1988-01-01
1988-01-01

Kup Don Wollheim proponuje 1988 w ulubionej księgarnii

Oceny książki Don Wollheim proponuje 1988

OPINIE i DYSKUSJE o książce Don Wollheim proponuje 1988

Słoneczny pająk.

Słoneczny pająk.

Przeczytane w przeszłości, ale w planach powrót do ponownego przypomnienia sobie...

Zbiór opowiadań różnych autorów, który warto przeczytać. Ciekawe, że Don Wollheim zdołał wybrać do tego tomiku bardzo zróżnicowane opowieść, na bardzo dobrym poziomie. Polecam, zwłaszcza jeśli ktoś chciałby się przekonać, twórczość których autorów piszących powieści fantasy, przypadła mu/ jej do gustu, by później móc poszukać większej ilości utworów danego autora.

242 użytkowników ma tytuł Don Wollheim proponuje 1988 na półkach głównych
112 użytkowników ma tytuł Don Wollheim proponuje 1988 na półkach dodatkowych

Okładka książki Amazing Stories vol. 1 Alexander Blade, Philip José Farmer, Daniel F. Galouye, Harry Harrison, H. Beam Piper, James H. Schmitz, Richard S. Shaver, Robert Silverberg, G. L. Vandenburg, Robert Moore Williams
Okładka książki Dzieci Belzagora Bruno Lecigne, Robert Silverberg, Sam Timel, Adrien Villesange
Dzieci Belzagora Bruno Lecigne, Robert Silverberg, Sam Timel, Adrien Villesange
Okładka książki Imagination Science Fiction. Vol. 1 Stuart J. Byrne, Roger Dee, Gordon R. Dickson, Paul W. Fairman, Randall Garrett, Milton Lesser, Winston K. Marks, Kris Neville, Dick Purcell, Mack Reynolds, Frank M. Robinson, Richard S. Shaver, Robert Silverberg
Okładka książki Galaxy Science Fiction vol 1 Poul Anderson, Alex Apostolides, Manly Banister, Jesse Franklin Bone, Mark Clifton, Patrick Fahy, Cyril M. Kornbluth, Joy Leache, Walter Miller, A.H. Phelps Jr, Frederik Pohl, Robert Silverberg, Clifford D. Simak, Bryce Walton

Okładka książki Droga do science fiction. Od Gilgamesza do Wellsa Edward Bellamy, Ambrose Bierce, Henry Rider Haggard, Nathaniel Hawthorne, Rudyard Kipling, John Mandeville, Edgar Allan Poe, Jonathan Swift, Juliusz Verne, Herbert George Wells
Okładka książki Droga do science fiction. Od Heinleina do dzisiaj Poul Anderson, Isaac Asimov, J.G. Ballard, Alfred Bester, Ray Bradbury, John Brunner, Hal Clement, Samuel R. Delany, Philip K. Dick, Gordon R. Dickson, Harlan Ellison, Philip José Farmer, Joe Haldeman, Harry Harrison, Robert A. Heinlein, Ursula K. Le Guin, Fritz Leiber, Larry Niven, Frederik Pohl, Robert Sheckley, Robert Silverberg, Clifford D. Simak, Cordwainer Smith, Norman Spinrad, Theodore Sturgeon, William Tenn, Kurt Vonnegut, Roger Zelazny
Okładka książki Droga Do Science Fiction. Od Wellsa Do Heinleina Isaac Asimov, Edgar Rice Burroughs, Aldous Huxley, Murray Leinster, Jack London, H.P. Lovecraft, Lester del Rey, Olaf Stapledon, Herbert George Wells, Jack Williamson, Alfred Elton van Vogt
Okładka książki Rakietowe szlaki 1 Poul Anderson, Ray Bradbury, Arthur C. Clarke, Jack Finney, Harry Harrison, Malcolm Jameson, Cyril M. Kornbluth, Murray Leinster, Robert Sheckley, Alfred Elton van Vogt

Cytaty z książki Don Wollheim proponuje 1988

Dodaj cytat z książki Don Wollheim proponuje 1988