Wampir z przypadku

Okładka książki Wampir z przypadku autora Ksenia Basztowa, 9788375740035
Okładka książki Wampir z przypadku
Ksenia Basztowa Wydawnictwo: Fabryka Słów Seria: Obca Krew fantasy, science fiction
Obca Krew
Вампир поневоле
2009-03-20
2009-03-20
Izabela Wiśniewska-Repeczko

Kup Wampir z przypadku w ulubionej księgarnii

Oceny książki Wampir z przypadku

OPINIE i DYSKUSJE o książce Wampir z przypadku

Matko jedyna! Nigdy nie spotkałem się z taką książką. Pełną tak wymuszonego humoru. Ależ chciała nas, czytelników, rozbawić autorka. Ileż głupkowatych i nieśmiesznych, niemal strasburgerowskich dowcipasów, gierek słownych, na to zużyła. A efekt, nie tylko u mnie - żenujący.
Fabuła - bardziej nie dało się zgapić z fabuły "Underworld"?
Gdyby nie ten drętwy i dziaderski humor" - nie byłoby tak źle. Ale w tym wykonaniu... żenua. Nie wyszło, pani Basztowa, nie rozbawiłaś mnie, mimo rozpaczliwych i na siłę, starań.

Fabuła - bardziej nie dało się zgapić z fabuły "Underworld"?
Gdyby nie ten drętwy i dziaderski...

Jestem zdziwiona,że książka ma tak dużo niskich ocen. Nie jest to może lektura na najwyższym poziomie,ale świetnie się bawiłam czytając. Czasami fajnie się rozerwać przy czymś tak prostym. Polecam,bo naprawdę odpręża mózgownicę,a dla wiecznie zestresowanych ludzi to potrzebne

O tym dlaczego książkę polecam, chociaż zupełnie mi się nie spodobała.
O podobieństwach z kreskówkami z cartoon network.
O tym o czym książką jest, ponieważ na pewno nie o wampirach.

Jak zwykle, można wygrać egzemplarz książki.

O tym dlaczego książkę polecam, chociaż zupełnie mi się nie spodobała.
O podobieństwach z kreskówkami z cartoon network.
O tym o czym książką jest, ponieważ na pewno nie o wampirach.

Jak zwykle, można wygrać egzemplarz książki.

Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo tovideo - opinia

1216 użytkowników ma tytuł Wampir z przypadku na półkach głównych
289 użytkowników ma tytuł Wampir z przypadku na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Wampir z przypadku

Okładka książki Siła złego na jednego Ksenia Basztowa, Wiktoria Iwanowa
Siła złego na jednego Ksenia Basztowa, Wiktoria Iwanowa
Okładka książki Ciężko być najmłodszym Ksenia Basztowa, Wiktoria Iwanowa
Ciężko być najmłodszym Ksenia Basztowa, Wiktoria Iwanowa

Okładka książki Profesjonalny zwierzołak Andriej Bielanin, Galina Czernaja
Profesjonalny zwierzołak Andriej Bielanin, Galina Czernaja
Okładka książki Moje nadprzyrodzone wesele Leslie Esdaile Banks, Jim Butcher, Rachel Caine, Patricia Nead Elrod, Esther M. Friesner, Lori Handeland, Charlaine Harris, Sherrilyn Kenyon, Susan Krinard
Okładka książki Krwawe powroty Kelley Armstrong, Jim Butcher, Rachel Caine, Bill Crider, Patricia Nead Elrod, Christopher Golden, Carolyn Haines, Tate Hallaway, Charlaine Harris, Tanya Huff, Toni L. P. Kelner, Jeanne C. Stein, Elaine Viets

Cytaty z książki Wampir z przypadku