Ciężko być najmłodszym

Okładka książki Ciężko być najmłodszym autora Ksenia Basztowa, Wiktoria Iwanowa, 9788365568359
Okładka książki Ciężko być najmłodszym
Ksenia BasztowaWiktoria Iwanowa Wydawnictwo: Papierowy Księżyc Cykl: Książę Ciemności (tom 1) fantasy, science fiction
Książę Ciemności (tom 1)
Тяжело быть младшим…
2017-10-18
2017-10-18
Ewa Białołęcka

Kup Ciężko być najmłodszym w ulubionej księgarnii

Oceny książki Ciężko być najmłodszym

OPINIE i DYSKUSJE o książce Ciężko być najmłodszym

Całkiem dobra książka, ale wszystkiego tu za dużo. Jakby to rozpisać na 800 stron, dać każdemu bohaterowi więcej czasu i zabrać część zdolności "najmłodszemu" to byłoby to z korzyścią dla historii.

Sięgałam po tę książkę licząc na coś lekkiego i odmóżdżającego. Ale dostałam zdecydowanie więcej. Lektura mnie naprawdę wciągnęła, postacie są dobrze stworzone. Historia całkiem sprytnie poprowadzona, niby to zwykła powieść drog, niby tylko zwykła powieśc przygodowa, ale naprawdę dobrze się to czytało.
Myślałam tylko, że będzie więcej humoru. Są momenty gdzie się uśmiechnęłam, ale liczyłam na coś innego.

Myślałam tylko, że będzie więcej humoru. Są momenty gdzie się...

Czyta sie nadzwyczaj przyjemnie! Dowcip dobry ale nie porywa. Zaskakylujaco bardzo dobre oderwanie od szarej rzeczywistosci I codziennosci zycia.

848 użytkowników ma tytuł Ciężko być najmłodszym na półkach głównych
256 użytkowników ma tytuł Ciężko być najmłodszym na półkach dodatkowych

Okładka książki Siła złego na jednego Ksenia Basztowa, Wiktoria Iwanowa
Siła złego na jednego Ksenia Basztowa, Wiktoria Iwanowa
Okładka książki Что выросло, то выросло Ksenia Basztowa, Wiktoria Iwanowa
Что выросло, то выросло Ksenia Basztowa, Wiktoria Iwanowa

Cytaty z książki Ciężko być najmłodszym