Atlantydzki Świat

Okładka książki Atlantydzki Świat autora A.G. Riddle, 9788376865355
Okładka książki Atlantydzki Świat
A.G. Riddle Wydawnictwo: Jaguar Cykl: Zagadka pochodzenia (tom 3) fantasy, science fiction
Zagadka pochodzenia (tom 3)
2017-02-09
2017-01-01

Kup Atlantydzki Świat w ulubionej księgarnii

Oceny książki Atlantydzki Świat

OPINIE i DYSKUSJE o książce Atlantydzki Świat

2032

Jak dla mnie za mocno skomplikowana opowieść. Niezbyt przepadam za taką literaturą, za dużo się tu działo. Zaczęło się całkiem fajnie, ale ostatnia część, podsumowanie było już trochę naciągane. Było kilka dobrych motywów, ale jednak nie przypadła mi ta książka do gustu.

To zdecydowanie najgłupsza książka jaką czytałem w tym roku. Wszystko jest w niej nielogiczne i głupie. Bzdury i antyspójność fabuły pojawiają się co dosłownie 3-4 zdania.

Dla przykładu: ciągnęła go za nogi za sobą jednocześnie dociskając jego korpus stopą silnie do ziemi, nie pozwalając mu się ruszyć.

Bzdura na bzdurze bzdurą pogania, coś jakby pisał ktoś upośledzony - gdzie błąd na błędzie, jest dosłownie co chwila.

Poprzednią część skasowałem w połowie, bo nie dało się słuchać tych idiotyzmów. Trzecią zaczynam słuchać i od razu zaczyna to samo występować.

Skasowałem ją w 1/3 bo nie warto marnować na te debilizmy czasu.

Bzdura na bzdurze bzdurą pogania, coś jakby pisał ktoś upośledzony -...

Nudna książka -nudny Bonaszewski.

Nudna książka -nudny Bonaszewski.

719 użytkowników ma tytuł Atlantydzki Świat na półkach głównych
123 użytkowników ma tytuł Atlantydzki Świat na półkach dodatkowych

A.G. Riddle
A.G. Riddle
AG Riddle spędził dziesięć lat na zakładaniu i prowadzeniu firm internetowych, przed podjęciej swojej prawdziwej pasji: pisania książek. Wychowywał się w małym miasteczku w Północnej Karolinie i uczęszczał do UNC-Chapel Hill, gdzie założył swoją pierwszą firmę z jednym z jego przyjaciół z dzieciństwa. Obecnie mieszka w Parkland, Florida.

Cytaty z książki Atlantydzki Świat

Dodaj cytat z książki Atlantydzki Świat